![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 2 godz 42 min 36 s
|
![]()
Dziękuję za słowa uznania. Przeżycia dla nas, opowieść dla Was
![]() DSCN1937.jpg Dojeżdżając do hotelu nie komentowaliśmy ani śniegu, ani temperatury ani nawet śliskiego bruku. Wspomnienia z dojazdów, noclegu, uroczystości, spotkań i przeżyć przebiegających po naszej myśli były piękne, nie wymagające zbędnego komentarza. Sytuacja była klarowna: byliśmy szczęśliwi i syci. Oceniając ten wyjazd Zbyszek powiedział: âByło kilka momentów gdy wydawało nam się, że to najtrudniejsze jest za nami ale tak nie było...â Po kolejnej bardzo mroźnej nocy afryka znowu nie chciała zagadać. Oblodzona kostka wykluczała zabawę na pych. Poprosiłem w kuchni parę flaszek gorącej wody i polewałem rozrusznik. Trochę odpuścił. Korzystałem więc dalej z osiągnięć cywilizacji, żeby rozgrzać zimne serce królowej: IMG_3730.JPG Z każdym zakręceniem było lepiej, ale w końcu poddał się i akumulator. Potrzebowałem grubych kabli i dobrego dawcy. I tu pojawia się Człowiek z Kciukiem IMG_3735.JPG IMG_3736.JPG Afryka zagrała a wszystkiemu winien zbyt gęsty olej! Była okazja z Romkiem powspominać stare i dowiedzieć się nowego. Dalej to już tylko powrót i brak chęci sięgania po aparat. Ostatnie zdjęcia drogi z Lublina i gdzieś na ostatnim postoju przed domem. IMG_3740.JPG IMG_3742.JPG To była dobra przygoda! Tak ją będę pamiętał. Dziękuję Zbyszek! IMG_3766.JPG Ostatnio edytowane przez ATomek : 03.02.2019 o 18:26 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
4 slot Huta Pieniacka | piotrekk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 20.09.2013 19:44 |
Huta Pieniacka | Barył | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 04.08.2011 09:53 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 13:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.07.2009 23:13 |
Zlot Motocyklowy Niechorze 24-26.07.09 | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 23.07.2009 12:06 |