![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
nOOb
![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Motocykl: RD03
![]() Online: 6 dni 6 godz 59 min 9 s
|
![]()
Dziekuje wszystkim za odzew!
W sumie to mi guzik pomogliście, bo mam jeszcze więcej pytan i jestem coraz bardziej niezdecydowany ![]() W sumie Klima jeszcze nie widziałem na zywo. Tego RST owszem i podobala mi się kurciora, no ale kobiet tez się nie wybiera na podstawie wyglądu. A może cos zle robie? ![]() Widzialem na zywo ten najdroższy model Rukki. No nie podoba mi się, ale przyznaje, ze to musi być cos bardzo komfortowego. Cena to porazka. W Klimie mi się nie podoba, ze ma bardzo niski kołnierz w porównaniu do innych. No i faktycznie roznice miedzy Badlandsem i Latitude sa tak minimalne? Fiu fiu. Jeszcze jedna rzecz mi chodzi po glowie - ja w sumie już 15 lat (odkad zaczalem legalnie jezdzic motocyklami) jezdze w tych samych cienkich chopperowych ciuszkach (zwykla ramoneska i bardzo cienkie spodnie przemakające po 15 sekundach), wiec może nawet zmiana na tego RST to już będzie mega komfort i w ogole? Ja niestety byłem na tyle skrajnie glupi, ze w tych cienkich ciuchach zaliczyłem Mongolie, Pamiry, Kaukazy czy inne Nordkappy, przeklinałem wszystko i wszystkich, ale jakos dalem rade. Natomiast w tym roku na wiosne cos we mnie peklo. Zrobilem wczesna wiosna szybki skok do PL (mieszkam na stale w UK) i podczas powrotu do UK (kwiecień, gdzie w dwa dni trzeba zrobić prawieze 2000km) TAK przemarzłem, ze po wejściu do wanny z goraca woda jeszcze przez 2-3 godziny mnie trzeslo z zimna. Pierwszy raz w zyciu czulem, ze wnętrzności, kosci itd. miałem po prostu wychłodzone. To było tak paskudne uczucie, ze stwierdziłem, ze już wystarczy tych zartow. Tylko teraz madrze musze wybrać odpowiedni zestaw ![]() Bo za kilka miesięcy znowu akurat w kwietniu robie szybki strzal UK-PL i z powrotem, a w czerwcu jade na Nordkapp ;-) Patent z gumowymi rękawicami mi się podoba, dzięki! PS: Sorry za grafomanie, poniosło mnie. |
![]() |
![]() |