![]() |
#27 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Motocykl: XChallange
![]() Online: 6 dni 2 godz 25 min 10 s
|
![]()
szczerze mówiąc podziwiam ludzi, którzy dorosłym facetom mówią co "powinni" zrobić. Skoro zdecydowali się rozdzielić to ich sprawa.
a jakieś miałkie gadki pt "musicie wróćić razem bo razem wyjechaliście" - bez jaj - to jednak są wakacje, po co się użerać z kimś na kogo (najwidoczniej) nie da się już patrzeć. to tylko kawałek od domu, w Czarnogórze - jakby jeden drugiego z połamaną nogą opuścił w środku Sahary no to faktycznie lipa - ale sprawne motocykle, ludzie zdrowi, ledwo kilka kilometrów od domu... Cytat:
każdy mój wyjazd był starannie przygotowany, za każdym razem lepiej, bo co roku więcej widziałem. i mój motocykl potem też ktoś.oglądał. i zawsze mi się coś popsuje (i zawsze to naprawię). jakby mi BMW dało wóz serwisowy to by się ten wóz popsuł, takie mam wrażenie. ![]() oczywiście, jechanie "z marszu" może spowodować kłopoty i porządny serwis ich ryzyko minimalizuje, ale coś tam się popsuć musi - żeby poziom adrenaliny był.w odpowiednim stanie ![]() |
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Prolog - "Życie to sztuka wyborów". | mirkoslawski | Trochę dalej | 9 | 25.05.2017 22:09 |
"Helpfl Staf", czyli technologia rejli w służbie Lejdis | ucek | Lejdis | 25 | 15.09.2010 20:52 |