![]() |
#4 |
![]() |
![]()
W maju 2016 roku dostałem taką odpowiedź :
Witam, W tej chwili jeszcze nigdzie. Kaski testowe E1 powinny dotrzeć do dealerów w maju. W przypadku Krakowa nasz dealer DEFENDER zamówił kaski testowe M1 oraz C3Pro. Kaski testowe E1 pojawią się w następujących sklepach: BIELBIKE - Częstochowa HONDA PLAZA - Warszawa MCS HONDA - Warszawa MOTORWINGS - Łódź SIKORA MOTO CENTRUM - Bielsko Biała Pozdrawiam Marcin -- Marcin Szambelan Exclusive Agent Poland, Ukraine, Lithuania, Latvia Ul. Świderska 109H 03-128 Warszawa tel. +48 502 606 906 Nie porównam Ci tego kasku z Shoei ale mogę subiektywnie opisać zalety i wady. Zalety: cisza, cisza, cisza Pewnie cicho jest tez przez wysoką szybę ale jest naprawdę cicho. 1000 km na raz , muzyka na pół gwizdka i jak kładę się spać to mi nie szumi w głowie. Możliwość podpięcia Scali dedykowanej. Dobra wentylacja Szczęka - coś zajebistego - obsługa jedną ręką bez problemu. Regulowany daszek. Blenda - dobra jakość, nie zacina się. Wady - mhm? W moim daszek lekko wibruje. Przy wysokiej szybie wentylacja na szybkę jakby nie działa. Dopiero teraz zrozumiałem, że nie ma co kupować tanich kasków jak chcesz mieć cisze :-) |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SHOEI MULTITEC vs. SCHUBERTH C3 | BABA | Kaski | 108 | 20.02.2017 22:41 |
Śruby do Shoei Hornet DS | Rychu72 | Kaski | 18 | 27.04.2016 08:33 |
SHOEI hornet | JANEK | Kaski | 241 | 07.10.2013 11:54 |