![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]() Cytat:
Peli super sprawdzaja sie w samochodach, gdzie waga nie jest kluczowa sprawa, o zabezpieczenie sprzetu jak najbardziej. Ja raz mialem zestaw skrzynek Peli na wyprawie. A byla to moja pierwwsza wyprawa motocyklowa w zyciu, pojechalem na 2 miesiace do Chin, Kazachstanu i Kirgistanu. Mialem na bokach Peli 1440, na gorze 1550. Walizki ciezkie, ale niezniszczalne Boczne troche malo pakowne, bo zewzaja sie ku dolowi. Ale jak zaliczylem szlifa- ze 20 metrow po asfalcie, walizka lekko sie uszkodzila. Skrzynka 1550 bardzo praktyczna, pakowna. Mam ja juz od 2007 roku, czyli 10 lat, wozilem na 3 motocyklach, kilka wypraw, od kilku lat w samochodzie lub terenowce, woze czesci zapasowe, klucze itp. I jestem bardzo zadowolony.Zero uszkodzen.Mozna na niej siedziec, uzywac jako stolik, klasc wiele innych gratow na nia i walizka dalej bedzie szczelna i pancerna
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
alu kufry | sailor | Wszystko dla Afryki | 13 | 12.09.2012 23:00 |