| 

| 
	|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 

![]() Zarejestrowany: Apr 2008 
				Miasto: Wroclaw 

Motocykl: RD04 
Przebieg: 40.000 

Online: 3 miesiące 2 dni 2 godz 50 min 11 s 
				 | 

Chłopy dobrze prawią Radku! 

Ja tam bym trochę polatał z grupą a trochę sam na Twoim miejscu! Wszyscy bedą zadowoleni! 

Agent 0,7  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | 

![]() Zarejestrowany: Nov 2015 
				Miasto: Kraków 

Motocykl: CRF1000D 
Galeria: Zdjęcia 

Online: 1 tydzień 3 dni 15 godz 39 min 44 s 
				 | 

Dzięki za porady  

Zaprzyjaźniłem się z grupą ludzi z tej imprezy, a to jedyna okazja do spotkania bo to twarzystwo od Kalifornii po Nową Zelandię (z resztą ten Nowozelandczyk to bardziej endurowiec rozbijający się po jakichś Afrykach i Amerykach Południowych   W zeszłym roku kupił KTM Adventure 1290 w Wiedniu, pojechał na Nord Kapp, potem na Islandię, wrócił do Austrii i poleciał do domu, a motocykl mu zapakowali w tym salonie, w którym go kupił i wysłali statkiem, ale jeździ też mniejszymi endurakami, na EPR jeździ Nightrodem bo to w jego opinii jedyny sensowny Harley, mówię mu, że przecież silnik i sylwetka zaprojektowana jest przez Porshe, a on na to: no właśnie :P ) a na EPR jeździ z tego samego powodu co ja - towarzystwo. Na wypożyczenie HD mnie nie stać, podwoiłoby to koszt całej imprezy i pewnie jeszczy bym go rozbił   Jak zauważyliście, tempo nie jest imponujące i będzie sporo czasu na skoki w bok, zwłaszcza, że jest też sporo "rest days", czyli cały dzień spędzony w jakimś mieście. Wtedy jest najlepsza okazja na solowy skok w bok. Dlatego pytałem, czy znacie jakieś godne polecenia odcinki lub rejony w podanym obszarze zainteresowania   Znacie?
		Ostatnio edytowane przez radekw : 22.03.2016 o 16:02  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | 

![]() Zarejestrowany: Dec 2012 

Motocykl: LC8 Adv 

Online: 1 tydzień 4 dni 18 min 58 s 
				 | 

Między Pernek a Pezinok koło Bratysławy jest fragment fajnej krętej drogi. Są tam organizowane rajdy samochodowe raz na czas.  

Cel na krótką wycieczkę z Bratysławy. A i jeszcze droga 902 na pograniczu Włoch i Słowenii, wąsko i kręto   pozdrawiam, J Ostatnio edytowane przez Johnny_KTM : 22.03.2016 o 17:00  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#4 | |

![]() Zarejestrowany: Mar 2008 
				Miasto: Sexu i biznesu 

Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE 

Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s 
				 | 

Cytat: 

Ja polecam: 1. Lecisz do centrum miasta, siadasz z mapa na kawe i zaczepiasz lokalesow motocyklowych zeby ci cos polecili. 2. http://www.dangerousroads.org/ 

__ Golodupiec bez Afryki  | 
|
| 

| 

| 
![]()  | 

| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|