![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#27 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Lubaczów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 dni 3 godz 8 min 37 s
|
![]()
Fajne zdjęcia Giermo. Tego mi brakowało.
Czy mogę wykorzystać Twoje filmiki do sklecenia jednego ? Pozwoliłem sobie wyciągnąć Twoje zdjęcia na wierzch i umieścić na forum. Kiedy my robiliśmy lajtową trasę w tym czasie chłopaki Afrykanerzy zwiedzali okolicę po większych bezdrożach. Wojtek ma w sobie ten dar. Potrafi znaleźć odpowiednie ścieżki. W tych zapędach chłopaki zgubili się w lesie, nie mogli odnaleźć odpowiedniej drogi. My nie mogliśmy na nich dłużej czekać. Tak więc podążaliśmy jedną trasą a chłopaki krążyli gdzieś w większej lub mniejszej odległości. Oto ich fotki autorstwa Giermo :-) ![]() Zjechali w inne ścieżki a tym samym szybko ryli doły :-) ![]() Z których nie łatwo można wyjechać ![]() Dobrze się mówi kiedy siła nas ... ![]() Co nie znaczy, że po wyjechaniu będzie łatwiej ![]() W końcu głębszy oddech ![]() Nie podglądać ![]() Nie obijać się lenie - krzyknął Majo ![]() I tak zaczęło się od nowa ![]() Nawiedzili kapliczkę w Nowinach Horynieckich, wewnątrz której bije źródło. Naszej ekipie nie chciało się zsiadać ze sprzętów w tym miejscu podczas ulewy ![]() Wewnątrz tej budowli bije źródło ![]() Ciekawy kompleks ![]() Najważniejsze to mieć szczotkę drucianą ... ![]() ![]() Ciągle na miejscu ![]() Jeszcze raz kapliczka ![]() Piękny krajobraz ![]() Teleporterem do szałasu ![]() ![]() Następnego dnia w tym samym miejscu ![]() Mogliśmy tańcować ale ... ![]() Zasiedliśmy w miłym towarzystwie ... ![]() ... a po śniadaniu ... ![]() widoki ![]() w kamieniołomie w Józefowie ![]() Po prostu jest ich kilka na Roztoczu ![]() Ten ciągle czynny ![]() ![]() Jak mój Make Up ![]() Szerszy uśmiech ... ? ![]() Wolę solo ![]() No dobra z mym Panem ![]() Po prstu jeźdźcą ![]() Marzę i widzę ... ![]() Wskaźnik drogowy ![]() Chwilę później już leży ![]() Gdzie kolejne znaki ? ![]() Co ja widziałem ... ? ![]() Zapomniałem ![]() Odleciałem ![]() Gdzie ja jestem ? ![]() ![]() Co należy zrobić przed powrotem do domu ?
http://www.radiator-mototurystyka.pl/ Ostatnio edytowane przez Głazio : 23.05.2014 o 07:22 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Impreza w polu | Kishon | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 48 | 17.06.2010 02:37 |
Impreza w Szałasie nad Tanwią | Głazio | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 10 | 09.06.2010 11:42 |