|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Krk-NH
Motocykl: XT 600E stage 2
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 11 s
|
![]()
ok, ok, ok.
Jako że udało nam się: a) nie sfajczyć b) wysuszyć: ![]() c) naprawić DRZ'ę d) nienaprawić licznika w XT e) nie tykać DR'ki (nie było po co, bo działała) f) ominąć blokady drogowe ustawione centralnie na środku asfaltu: ![]() pojechaliśmy dalej. I było piknie na miejscówce: ![]() ![]() ![]() ![]() A rano, z braku lepszego pomysłu pojechaliśmy dalej: ![]() ![]() ![]() ![]() Znajdź Cleo: ![]() Tu jest (uwaga - lansfotka): ![]() Tylko jak mijany autochton zatrzymuje się obok i wyciąga giwerę, jest nieswojo. Jakby. ![]() A w Bize, w środku niczego, chłopcy Jej Królewskiej Mości z Command Force /coś jakby siły szybkiego reagowania/: Wg. Cleo żołnierze byli zaebiście męscy i śliczni. Cóż, jakoś ani Adam, ani ja nie podzielamy tego - niczym nie uzasadnionego entuzjazmu ; ) ![]() ![]() A potem jedziemy dalej. I jest tak:
Każdy dobry uczynek zostanie ukarany. z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha,
Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca! Ostatnio edytowane przez hans : 22.04.2014 o 18:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]() Cytat:
![]() Pozdro Orzep
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Krk-NH
Motocykl: XT 600E stage 2
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 11 s
|
![]()
"...ale od tamtej pory zmieniłeś krój i kolor piżamy, na piaskowo maskujący?..." - nie, ale w domu do Cleo mówię tylko po angielsku ....
Ale jakoś nie dziala... ![]()
Każdy dobry uczynek zostanie ukarany. z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha,
Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca! |
![]() |
![]() |