Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 25.09.2013, 08:39   #11
hubert.ale.ten.maly

hubert.ale.ten.maly's Avatar

Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: romet ogar 205
hubert.ale.ten.maly jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 dni 19 godz 47 min 0
Domyślnie

ojojoj widzę ze narobiłem nielada bigosu... wiec morze jednak bardziej sprecyzuje o co mi w ogóle chodziło... a wiec przepraszam za to ze uraziłem czyjeś gusta muzyczne nie powinienem negować kogoś za to przy jakiej muzyce sie bawi i jaka muzyka mu w duszy gra to fakt i zjebki mi sie nalerza... mi chodziło dokładnie o kolegę majtka ze jest dupkiem i zwykłym frajerzyna. do czasu tego nieszczęsnego zlotu wszystkim mówiłem jak bardzo brac afrykanerska jest zzyta, jak bardzo różnią sie nasze zloty od innych o tym ze u nas zawsze jest pozytywnie milo, ze zawsze można poznać ciekawych i wspaniałych ludzi którzy czuja klimat podroży, offu no i calej tej otoczki. tutaj tego nie bylo majtek dal mi i mojej dziewczynie odczuć ze jesteśmy niemile widziani... to nie było mile i zdania nie zmienię.. teraz inna sprawa jesli uważacie ze nie powinienem byc na tym forum wydupcam z tad ki wcale nie bedzie mi zle bo jesli to tak widzicie i popieracie cos takiego to nie chce mmiec z wami nic wspulnego. przepraszam za swoja szczerość ale tak mam jesli bylo by ok na pewno napisał bym ze bylo ok. co do kasy podszedłem do majtka i powiedziałem ze nie placilem mam gdzie spac mam jedzenie i mam alkohol przyjechałem tu spotkać sie z ludziskami. takie byly moje slowa.zreszta jak wyczytacie z wcześniejszego czyjegoś posta majtkowi nawet nie chodziło o kase na tym konmcze pozdrawiam trzymajta sie
hubert.ale.ten.maly jest offline  

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania