|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Łódź
Motocykl: GS
Przebieg: 8000
Online: 5 dni 2 godz 17 min 7 s
|
A po za tym, wszyscy mówicie ile to GS pali "z komputera".
A czy ktoś kiedyś zalał go dwa razy pod korek i policzył ile to to żłopie tak realnie? Przemek, Łódź RTK,
|
|
|
#2 |
|
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
...dane z kompa są miarodajne w mej sztuce!
|
|
|
|
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 56 min 28 s
|
Orzep -- zobacz jaka fotka na zgodę..
![]()
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
Ex, to Ja na zgodę pokażę ci w wyrywkach jak budują zgodę z Pomarńczowym, ci nie nadający się GSiarze
![]() Urywek relacji z forum BMWu: ...Od Rostova nad Donem jedzie z nami Dominik ze Szwajcarii. Niedawno skończył studia i od dwóch miesięcy szuka sensu życia jadąc na KTMie. ![]() ![]() ...Dominik zostaje na granicy gruzińskiej ze względu na brak wizy azerskiej i po naszym powrocie KTM nie daje rady odpalić. Wylewamy gnojówkę ze zbiorników pomarańczy i wymieniamy pompę paliwa. Dziwne, tankujemy na tych samych stacjach od dawna i GSy idą jak trzeba. ![]() ![]() ....Zwiedzamy Armenię. O wiele ładniejsza od przereklamowanej Gruzji. ![]() ...Robimy Sewan i w kierunku na Górny Karabach pomarańcza siada po raz drugi. ![]() ...Ty razem nic nie możemy zwojować. Kolegi się nie zostawia i przy pomocy lokalnego watażki organizujemy transport padliny w kierunku Gruzji a później przy współpracy z granicznym cinkciarzem do Turcji. Dopiero tam działa ubezpieczenie. ![]() ...Dominik czeka już w Turcji na granicy na pomoc ![]() ...jeszcze z dyskusji pod relacją ![]() Cytat:
Cytat:
Pozdro Orzeppe p.s. Bo, My "jeżdżący na BMWu"<---- Lewar ...od słów, wolimy czyny!
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 56 min 28 s
|
czytałem czytałem.. ale Ty widziałeś ile baków sobie pozakładał... ja myślę.że tutaj był gdzieś.problem... posuł motocykl.. tym kitem za 20 tys
|
|
|
|
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 18 godz 47 min 30 s
|
Kurcze,Orzep to zes sie napisal
.Respekt i ogromne dzieki za trud.Pewnie bede musial i tak jeszcze ze dwa razy przeczytac,zeby wylapac wszystkie podteksty,ale to co mi sie nasuwa na pierwszy rzut oka,to to,ze nic sie nie zmienilo odnosnie starego lc8 vs stary gs1200.Zalozenia zostaly te same,tylko przeszlismy w kolejny,nowy wymiar.Ciekawi mnie bardzo triumph.Tak jak pisales,dla mnie jest tez bardzo "dorosly",ale czy to oznacza,ze jest zlym podroznikiem?Napewno nie.Sa rozne temperamenty i napewno explorer znajdzie swoje grono zwolennikow,pod warunkiem,ze ci nie beda stereotypowi.Kurcze,mam pod noisem bmw,ktm i triumpha i nie mam czasu zeby zrobic dla siebie taki test.Orzep,a jak wedlug cibie wygladalby idealne reiseeduro?co bys wzial z poszczegolych modeli?
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|