![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]()
Dużo radości sprawiło mi to spotkanie!
Wróciła wiara, że stary afrykanerski duch nie umiera a Czarnuchem się jest albo nie, niezależnie od stażu na FAT czy marki posiadanego bądź nie posiadanego motocykla. Przypomniałam sobie, że dużo lepiej niż wirtualnie jest być z Wami na wizji. ![]() Żeby nie było za dużo miodu, nie obejdzie się bez paru uwag: "syropy" serwowane przez dr Kwintala leczą duszę z ciałem bywa gorzej - szczególnie dnia następnego - dlaczego przez tyle lat nikt nie znalazł lekarstwa na to lekarstwo? ![]() grillowanie Krzyśka jest do dupy ![]() ![]() Tom, że gra, śpiewa wiadomo ale żeby jeszcze do garów? ![]() ![]() Matjas moje objawienie - dlaczego dopiero teraz ![]() ![]() ![]() Majki cholero zepsułeś najlepszego tancerza ![]() ![]() Felek solanka (zupa znaczy się) była słona ![]() Szacun i pozdrosy dla Pani Dr co leczy uśmiechem ![]() Parys Ty i mecedesiary ![]() ![]() Sławekk i Calgon - spektakularny wyjazd ![]() ![]() Baba jak zwykle bez konkurencj i nie sposób jej dorównać wulkan zabawy i uśmiechu ![]() Roomyanek jedź Ty w końcu gdzieś w jakieś piękne miejsce : Mława, Ciechanów, droga na Ostrołękę ... ![]() Kto porwał Hubiego? ![]() Moorelka przemyśl produkcję koszulek z rozszerzonym rękawem - będziemy miały do ocierania TY wiesz czego ![]() Rodezjan kurna, w końcu nie wiem ![]() Dziewczynom chłopaków co przygotowali imprezę dziękuję nawet bardziej niż nim ![]() Taki jeden góral, co wyjechał bez słowa pożegnania, ma u mnie przechlapane ![]() Baggins a TY za swoją anielską cierpliwość to sama nie wiem co u mnie masz ![]() koniec litanii a i tak nie o wszystkich wspomniałam Wszystkim kierowniczkom i kierownikom, dzieciom, świnkom i pieskom serdeczności - niezła z nas Trzoda z Bomblem na czele ![]() Taka dawka pozytywnej energii to kapitalne zjawisko. ![]() ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rozpoczęcie Lata On Road komunikat i wskazówki | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 25.06.2013 12:47 |
ROZPOCZĘCIE LATA, trasa OFFowa | majki | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 18 | 25.06.2013 08:46 |