![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 13 godz 19 min 43 s
|
![]()
jeśli otworzysz wszystkie szuflady to ci szafka jebnie
![]() wbrew wszystkiemu klucze swoja wagę maja w mojej nie mogę otworzyć dwóch szuflad na raz a dwa prowadnice szuflad jakieś krótkie kołka powinny byc dwa stałe dwa z hamulcem ![]() więcej grzechów nie pamiętam skolko wołają ![]() ps. szafka to nie wszystko liczą się narzędzia
![]() |
#2 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
To, że nie na raz to wiem. Wołają 380. A masz taką samą? Wyposażenia do zafki to ja mam aż za dużo. Dobrze, że przynajmniej sprężarki 250;, V2/800 cm3 się pozbyłem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
status-TAK stan cywilny-TAK....
![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Miasto: Mikołów
Motocykl: K750
Przebieg: Tak,
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 22 min 48 s
|
![]()
mam identyczną. kupiłem w selgrosie.
Jakość jest raczej kiepska. Kółka małe plastikowe ( już wymieniłem na większe przykręcone do płyty osb o większej powierzchni niż szafka). Szafka jest mało stabilna już mi się ze 2 razy wyjeb..ła ( na oryginalnych kołach).Teraz jest przekoszona. Uchwyty boczne urwałem pierwszego dnia. prowadnice liche. Blacha cienka ![]() No ale niestety w tym przedziale cenowym nic lepszego nie znajdziesz. Ja nie mechanikuje na tyle żeby wydawać na szafkę 1500 - 2000 PLNów. Widziałem że to raczej lipa, ale uważam że będę ją "poprawiał " systematycznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
mam takową z marketu za niecałe 400zeta (niby firmy Dedra ale nic nie opisane), tylko w nadstawce i wózku jest mniej po szufladzie (niższe są od tych na zdjęciu). Nadstawka mieści się w środku dużej ale to do transportu jedynie można wsadzić ją. Ma też inne większe białe kółka. Normalnie wszystko dość niskie. Stosuję toto jako dwie osobne. Nadstawka (te 3 szuflady) poszła na stół na klucze a wózek mieści w sobie w jedynej szufladzie klucze dynamometryczne, na jej blacie nasadki w pudełku a za drzwiczkami chemia- oleum, inne płyny,..., a i lejki (haczyki wywalone bo z nich wszystko spada), przyklejone na bokach miseczki metalowe z magnesami na śrubki i zewnętrzny bardzo wygodny uchwyt na śrubokręty. Całość jak na malutką szafkę wydaje się dobrze wykonana, dobry lakier, kółka jeżdżą, prowadnice ślizgają, w nadstawce musisz mieć otarte wieczko żeby korzystać z szuflad (rodzaj zabezp. przeciwkradzieżowego na kłódkę czy samoistnego wysunięcia szuflad przy przenoszeniu, dokręcane uszy/rączki w komplecie do przenoszenia), nie pomieścisz tam całego warsztatu jak w olbrzymich profesjonalnych szafkach ale wygodne toto przy drobnym serwisie np.wymiana płynów gdzie dokładnie wiesz z jakich narzędzi będziesz korzystał. Zdecydowanie wygodniejsze toto od zwykłych plastikowych skrzynek bez szuflad. Drzwiczki przy domykaniu falują i dudnią jak bęben. Pamiętajmy to nie kowadło więc raczej delikatnie. tu przy prowadzeniu zajęć warsztatowych, w tle:
Ostatnio edytowane przez Feel : 17.06.2012 o 19:50 |
![]() |
![]() |