![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]()
dzieki za troske
my juz w stolicy mauretani jechalo sie dobrze.ja mialem jakiegos smiecia w gazniku,wiec jak roman gotowal obiad to ja szybko usunalem usterke ![]() przez maroko oczywiscie bardzo wialo od oceanu kilka zdjec z trasy ![]() ![]() ![]() ![]() ale jakos zawsze udawalo nam sie znalesc nocleg w 4 scianach spalismy kolo ayoune w opuszczonych barakach wojskowych ![]() , kolejny nocleg w jakies stacji przepompowni. ![]() ![]() mamy fajne zdjecia ale teraz nie mam jak wrzucic ![]() ![]() granica ok roman zgubil gdzies dokument celny na moto ale po godzinie wyjasnien i czekania wypuscili nas z maroka moze dlatego ze bylismy ostatnimi klientami na granicy i juz ja zamykali jeszcze w maroku ja zmienilem opony ze starych zajechanych szosowek na nowe zalozylem tez nowa detke bardzo gruba 4 mm na tyl przy tankowaniu na granicy detka pekla wzdluz i nadawala sie tylko do wywalenia pierwszy raz mialem taki przypadek wiec teraz jade na standardowej detce na tyl i nie mam zapasu latek za to duzo i mam nadzieje ze nie beda potrzebne w razie W chyba bede musial zalozyc na tyl detke 21? na granicy udalo nam sie zaplacic 10€ za dwa moto a nie za jeden kurs wymiany byl bandycki wiec zatankowani do pelna pojechalismy dalej pierwszy nocleg w mauretani w domku zrobionym ze skrzynek po pomaranczach ![]() ![]() do stolicy dojechalismy na jednym baku paliwa cala droga to ladny asfalt przystanki tylko w cieniu ![]() zgadnijcie z czego mam stolik ![]() w nawakszot pierwszy od kilku dni prysznic , nocleg w oberzy sahara dzisiaj rano zlozylismy podania o wizy do mali $22 o 15 mamy odbierac i w droge kase zmienilismy po godzinie szukania dobrego kursu bo wszedzie namdawali za dolara max 250-270 ostatecznie wymienilismy po 285 paliwo benzyna jest na kilku stacjach ale na wiekszosci benzyny brak cena 407 za litr czyli ok 4,5 zl a jak bedzie dalej to zobaczymy ja mam zasieg na baku 450 km tutaj juz w dzien goraco ok 35 w cieniu tulko ze po drodze cienia nie ma zaczely sie juz komary wiec lykamy malarone do bamako mamy 1600 km wiec za 3 dni moze tambedziemy
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos super miejsce i cudowni ludzie www.misja-kamerun.pl Ostatnio edytowane przez Mirmil : 28.04.2012 o 02:43 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Baja,meksyk,moze dalej... | Mirmil | Trochę dalej | 301 | 30.01.2015 20:35 |
Baja, Meksyk,moze dalej.....2 lata pozniej (spóznialscy) | szklana | Trochę dalej | 15 | 07.05.2011 08:03 |