Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Lejdis

Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 31.03.2012, 10:20   #11
BLOB
El Mariachi

BLOB's Avatar

Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
BLOB jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Kaś Zobacz post
Hej Lejdiski
Jeździła może któraś po lasach i dołach hondą XL 350? Interesuje mnie w zasadzie wszystko co dotyczy odpalania tego (wyłącznie na ciepło ;-)) z kopa i ogólnych odczuć z punktu widzenia kobiety. Co o tym sądzą faceci wiem, bo poczytałam fora, ale żadna dziewczyna o nim słowem się nie odzywała... trochę mnie to niepokoi, a wydaje mi się że to dobra alternatywa do małego Dominika. Wiadomo, że to staruch, ale Ślicznota (TA) też jest leciwa, a daje radę.
No jak to co sądzą faceci
Maszyna owa jak napisałaś leciwa ale wdzięczna jeździ się nią fajnie jest do ogarnięcia a zwłaszcza jak pomieszasz zębatkami.
Niestety są to stare motocykle i części do nich jest naprawdę mało. Kolega ma takie już niestety w częściach ja przechodziłem perypetie z tymi rocznikami ale w XL PD05 500R
Jak widzisz tu https://picasaweb.google.com/1138017...89610764504034 to nie mają lekko u nas. Z tych trzech wszystkie żyją i dają radość.
Jeżeli chodzi o odpalanie to najmniejszych problemów nie ma. Jeżeli ktoś o nią zadba bedzie się dzielnie spisywała. Jedyny problem jak w nich występuje to nagminnie ugotowany stator ale i to się da zrobić teraz.

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania