![]() |
|
Zastosowanie praktyczne Pytania i porady |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#3 | |||
Turysta DualSport
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Chorzów
Motocykl: KTM 1200 6T
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 4 godz 17 min 43 s
|
![]()
Trochę nie czuję się na siłach podjąć debaty, bo to tak jakbym miał tłumaczyć np. aktorstwo Krystynie Jandzie
![]() Ale próbujmy. Cytat:
Dla mnie dyskwalifikują go trzy cechy na WinCE: a. zagadkowa (jak dotąd) obłsuga tracków b. wyświetlanej mapy nie da się przesuwać paluchem i to jest dla mnie problem z przeglądaniem (być może nie występujący na urządzeniach z klawiszami kursora < > ^ v, jak np. HTC TyTN II Kaiser) c. ilość kombinacji, jaką trzeba wykonywać przy instalacji/adaptacji/odblokowywaniu itp. Bezpośredniej konwersji nie udało mi się dotąd znaleźć, ale Garmin wykupił ostatnio Navigona, więc mapy będą (pewnikiem) robione na tych samych danych. A jak się domyślam z praktyki, Navigon będzie po prostu tańszą marką Garmina, jak np. Chevrolet po wykupieniu Daewoo przez GM ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o sztabówki - ich czytelność w wersji .JPG nie jest doskonała. W pierwszym poście nie napisałem o OziExplorer na PC - jest taki soft, działa i ma się dobrze. Znacznie wygodniejszy niż wersja CE, która faktycznie jest najmniej czytelna ze wszystkich ww. programów Cytat:
Dlatego dobrze, że zwracasz uwagę na rozpakowywanie KMZ ![]() (w normalnych cenach), więc podstawę należy mieć off-line na HD/SD. I tyle ![]() P.S. Jak tak dalej pójdzie, to w mapnikach tankbagów zaczniemy wozić netbooki zamiast normalnych map ![]() ![]()
Sowizdrzał KTM 750 6T Nie wierz, nie bój się, nie proś! Ostatnio edytowane przez sowizdrzal : 29.01.2012 o 19:12 |
|||
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Garmin Oregon (Montana, 62, ... ) - oprogramowanie subiektywnie idealne | sowizdrzal | Zastosowanie praktyczne | 15 | 27.08.2013 11:14 |