![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
A Ty nie miałeś przypadkiem tych strasznych jazd z wtryskiem w swojej zielonej 250 jakiś czas temu?
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
Uważam, że nie ma co wyważać drzwi otwartych na oścież i trza brać całą wiązkę, z czujnikami i sterownikiem od Trapa, suma sumarum może okazać się , że wyjdzie taniej niż rzeźbienie w przypadkowych częściach. Chyba, że chodzi o rzeźbę dla samej rzeźby... a to już inna bajka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 3 min 5 s
|
![]() Cytat:
![]() Cibor - W zasadzie to mam taką cichą nadzieję, że uda się zrobić normalną przekładkę i rzeźba będzie minimalna. Nie jestem fanem budowania od podstaw. Paweł- Może faktycznie tak jest ale raz toczyłem dyskusję ze znajomym mechanikiem i zarzekał się, że sonda nawet jeśli z wyglądu jest identyczna to musi być taka jak fabryczna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
W zasadzie mam tylko jedno pytanie.
W jakim celu ten wtrysk do AT..? Czy dla sportu i zabawy czy chodzi o jakieś korzyści..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 3 min 5 s
|
![]()
Cudów się nie spodziewam ale opcji jest kilka. Zmiana charakterystyki silnika np. mocniejsza góra. Obniżenie spalania. Dodatkowe bezkarne konie mechaniczne. Ograniczenie serwisu do synchronizacji wtrysku co robi się raz na jakieś 20'000KM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wtrysk i układ wydechowy. | Pretor | Uklad paliwowy i wydechowy | 36 | 17.02.2009 18:44 |
Wtrysk i 800ccm | QrczaQ | Wszystko dla Afryki | 46 | 25.09.2008 11:09 |