Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Kaski

Kaski kaski, gogle, itp.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 03.08.2008, 18:47   #21
Gawrys

Gawrys's Avatar

Miasto: Obecnie wszędzie, gdzie sie da
Motocykl: już nie AT ;)
Galeria: Zdjęcia
Gawrys jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 18 godz 11 min 46 s
Angry nolan n103

nabylem go niedawno...
wygodny wmiare dobrze wytlumiony... okulary przeciwsloneczne- naprawde dobra rzecz acz kolwiek jeden bardzo durzy minus... okulary te potrafia opasc w momecie w ktorym tego nie chcemy czyli jakis teren dziury nawet male... a najgorszew tym wszystkim jes to ze nie opadna ci do konca a tylko troche tak do polowy oczu...! bylem w sklepie z reklamacja ale powiedzieli mi zeto ponoc normalne na co kopara mi opadla bo znam ludzi ktorzy jezdza z takim dodatkiem i o wiele tanszm...!!! no i jest u nich ok a z mojego sie smieja... sam juz nie wiem czy robia mnie w jajo w sklepie czy ten typ tak ma... gdyby nie to to naprawde fajna skorupka...!! zaliczylem w nim mala wywrotke i w sumie nic nie poczulem rys tez nie zauwazylem...!! ale te okulary poprostu mnie wkur......!!!! najlepiej idz do sklepu chwyc go i trzasaj nim jak pomyleniec na wszystkie strony.... no i daj znac czy powinienem wrocic do sklepu i zabic pare osob....
Gawrys jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania