![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
majsterkowicz amator
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Galway/Wyrzysk
Motocykl: XR650r & XRV750
Przebieg: ~50kkm+
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 21 godz 6 min 18 s
|
![]()
A czy jest alternatywa kufrow jesli sie chce podrozowac x2? Wiem, ze sa sakwy, ale do nich stelaz tez potrzeba. Mocowanie bagazy na topcase wplywa na prowadzenie sie motocykla?
Gdzie mozna dostac "bagazniki" do montowania na centralke? I czy sa jakies uniwersalne? Mam kuffer hondowski a tam chyba nie ma mozliwosci instalacji bagaznika...
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rozpoczęcie Lata On Road komunikat i wskazówki | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 25.06.2013 12:47 |
Problem z kuframi; | Scenika | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 33 | 12.09.2012 13:04 |
Połozenie wskazówki temperatury. | Poncki | Układ elektryczny i zapłonowy | 13 | 22.08.2012 12:36 |
wyjęcie wskazówki prędkościomierza | RAFWRO | Układ elektryczny i zapłonowy | 7 | 01.03.2010 20:11 |