| 

| 
	|||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | |

![]() Zarejestrowany: Jan 2010 
				Miasto: Kostrzyn nad Odrą 

Motocykl: Afryka RD03 

Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s 
				 | 

Cytat: 

![]() Ja już osobiście czuję się lepiej,ręka już mniej boli, ale jeszcze łopatka daje odczucie... Wiesz co nie wiem co jest ale cały czas boli mnie klatka piersiowa - górny odcinek żeber , jak oddycham, lub jak się nachylam ból pod piersiami (od środka - ból żeber) ale mam nadzieję że to tylko stłuczenie, bo niby nic nie wyszło na zdjęciach. Feel dziękuję za tak miły gest,wzruszona jestem !!!! W dzisiejszych czasach to chyba rzadkość, jednak są jeszcze tacy ludzie dla których nie liczą się wyłącznie pieniądze ![]() Chyba mój avatar czyni cuda na forum  bo nie wiecie co czynicie ![]() A tak poważnie, nie wiem jak Ci się zrewanżuję  ? Pierwsze co masz to BIG blachę ciasta - i to specjalnie sama je upiekę   A do reszty to się umówimy na   ![]() Jeszcze raz chłopaki Wam dziękuję.... Mam nadzieję że mój trampiszonek zostanie "zreanimowany" jak najszybciej, mimo wypadku nie mam urazu do motoru , ale na pewno już inaczej będę do tego wszystkiego podchodzić. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za kibicowanie przy moim powrocie do zdrowia !!!  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | |
| 

świeżym warto być:) 
			![]() Zarejestrowany: Mar 2008 
				Miasto: DWR 

Motocykl: RD07a 

Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 13 godz 37 s 
				 | 

Cytat: 

Myku, też ma fajne cycki, i nikt go nie lubi, ale być może ktoś by mu pomógł, ale nie z powodu "cycków",...a umięśnionej pupci, bo rowerem tę/tą część ciała rower mu wyrobił podczas pewnej wyprawy...no może się rozpędziłem...nadal by mu nikt nie pomógł, bo to germaniec jest ![]() Jak naprawić żebra, już wiesz, jak naprawić trampka, też już wiesz, a z całą resztą nie ma co się "cyckać". Zdrowia i szybkiego powrotu do formy życzę 

pozdrawiam Pan Bajrasz ![]()  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | 

![]() Zarejestrowany: Apr 2008 
				Miasto: Chojnice/drogi Europy 

Motocykl: RD07a 
Przebieg: hgw 

Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s 
				 | 

Taaa..panie Bajrasz.. Trafiłeś pan w sedno tarczy.. 

dodam tylko, [...ciach] no dobra nic już nie dodam Życzę szybkiego powrotu do zdrowia 

openSUSE.org
			Ostatnio edytowane przez Zoltan : 02.10.2010 o 20:38  | 
| 

| 

| 
![]()  | 

| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|