Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.08.2010, 12:54   #2
Artuditu
Road legal

Artuditu's Avatar

Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
Artuditu jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 2 dni 6 godz 6 min 24 s
Domyślnie

Długo się nad tym zastanawiałem i stwierdziłem że nie jadę bo ponieważ.

Jak co któryś czwartek, postanowiłem upić się u Huberta na Mińskiej.
Ostach jakoś się tak złożyło że nie robił nic w garażu, nie spał, nie pracował, nie był zmęczony, nie sprzątał, nie cerował skarpet(a nie, On nie nosi skarpet), zatem też przyjechać raczył. Kiełbasa, piwo, wódka, kiełbasa... no i tak się siedziało miło. Nie pamiętam o czym i z kim gadałem. Siedziałem między innymi obok Ostacha, który od dłuższego czasu gadał z Felkiem. W pewnym momencie odwróciłem się do niego. Popatrzył na mnie i powiedział "jedziemy na złombol?!"
No dobra, przekonałeś mnie.
Nie mamy nic. No dobra, prawie nic. Mamy chęci i cholerną zajawkę. Ale czad.

"Ty... czym jedziemy?" zapytałem.
"Oj tam, oj tam. Znajdziemy coś" słyszę jak zwykle optymistycznie nastawionego Ostacha.
Mamy na pokładzie 2 wolne miejsca chociaż jeszcze pokładu brak
Po kilku chwilach zgłasza się Dery ze swoim trabantem. Na szczęście "karton" się psuje i musimy go zastąpić czymś innym.
Pewnego dnia dostaję MMSa ze zdjęciem pięknego szarego "kanciaka"
"Mamy samochód" czytam. No i git. Wycofać się już nie mogę.
Do ekipy dołącza Wojtek, który do samego końca nie jest zdecydowany. Pewnie w Istambule też nie będzie Ale tak jak my, on ma wielką ochotę.
Kanciak jest od pierwszego właściciela, jest moim rówieśnikiem(27l.), ma podtlenek LPG i skrzynię "4" + krótki most O..je..zu!!
Przygotowania trwają. Mamy niecały miesiąc żeby wszystko ogarnąć. Myślimy o zmianie skrzyni bo 100km/h to wszystkie pieniądze na dzień dzisiejszy.

Nazywamy się GREY KANT REJLI TEAM...
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg imgp46462.jpg (402.4 KB, 38 wyświetleń)

Artuditu jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania