![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]()
Noooo... moje drogie koleżanki, dzieje się... oj dzieje na tym Lejdisowym poletku
![]() Będzie nas całe mnóstwo a za jakieś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Azja, nie przejmuj się glebami... trzeba ją zaliczyć aby czuć jednak odrobinę respektu przed tą naszą pasją... bo daje to ogrom radości ale może też zrobić kuku... ja na placu zaliczyłam pierwszą glebę ucząc się przeciwskrętu... mówiłam że to jest niewykonalne i mój wystraszony mózg zrobił swoje, wyglebiłam razem z instruktorem ![]() Druga gleba zaliczona przy ostrym hamowaniu na skręconym kole ![]() kolejna gleba była na piachu kiedy uczyłam się jazdy w tzw "lekkim terenie" takie dwie godziny zamiast jazdy po placu... najbardziej podobały mi się właśnie te lekcje... za mało gazu na grząskim piachu i nie utrzymałam motocykla... czyli za mało było dzidy i dupa w piach ![]() W każdym razie laski, życzę Wam abyście pokazały na co Was stać... życzę powodzenia na prawku, trzymam kciuki i jestem pewna "waszej wygranej" ![]() ![]() Pozdrasy Maćka |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co na Wrzesien 2013 na 2 pierwsze tyg. | Beny | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 18.04.2013 21:46 |
Regulator Napięcia - pierwsze oznaki agonii...? | piotr_3miasto | Układ elektryczny i zapłonowy | 46 | 30.12.2009 23:49 |