Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Dział Producentów i Dostawców

Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.02.2010, 22:52   #10
wasilczuk
dziad barowy

wasilczuk's Avatar

Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
wasilczuk jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 16 godz 10 min 17 s
Domyślnie

siemacie.
w końcu dyskusja mi się podoba. inny ton, spokojnie. jak narazie producentów i dostawców jest kilkunastu i myślę że dogadamy się po koleżeńsku i każdy rzuci ile może. to mój pomysł wczesniejszy i myślę że na tą chwilę odpowiedni. problemem jest to co musimy stworzyć dla nowych jak przyjdą. może nie będą się czuli zobowiązani i powiedzą "mam to w dupie". czym ich przekonamy albo przymusimy?
jeszcze taka kwestia. każdy ma inną działalność. jeden sprzedaje codziennie inny raz na miesiąc. jak ustalić ściągalność i po jakim czasie usunąć temat. na swoim przykładzie powiem jak to wygląda. w chwili obecnej nie mam nic do afryki i nie wiem czy będę miał za 2 mce. nie chciałbym żeby usunięto mój temat o stopkach i bagażnikach gdzie jest wiele pochlebnych opinii itd. w momencie ogłoszenia kolejnej partii towaru musiałbym zaczynać od początku budować "renomę"?
ze swojej strony deklaruję 5zł od stopki i 5 zł od bagażnika. nie będę sprzedawał to nie bedę płacił. będzie obrót to będzie też dla forum. dla mnie takie rozwiązanie jest najwygodniejsze i sprawiedliwe.

rolnik-kaskader
RD 07A '96

na starym forum w szóstej linijce
wasilczuk jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania