![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
![]() |
![]()
Byłem w IT 2 razy i do Rzymu/Watykanu też zdarzało mi się zawitać autem.
Czego mnie nauczyli lokalsi w miejscowości gdzie przebywałem: wszystkie schowki otwarte w aucie, roleta bagażnika odsłonieta tak, żeby było widać, że nic nie ma wartościowego. W ubieglym roku w samym Rzymie zostawiłem auto na prakingu watykańskim poza jednak moim daniem większym bezpieczeństwem to jako, że to parking wielopoziomowy więc auto nie stało na słońcu. Reszta z buta, trzeba uwazać na małe sztuczne tłumy które orbitują po uczęszczanych placach, ale nie można też dać się zwariować bo nie zobaczysz nic wypatrujac ciągle złodzieji. Inna sprawa, że mnie Roma serca nie skradła.
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rzym 2016 | Kaju | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 29.02.2016 15:41 |
Rzym lotnisko Fiumicino- wyładunek 6 motocykli. | yacekgda | Przygotowania do wyjazdów | 3 | 25.03.2015 22:01 |
Mazury - co warto zobaczyć? | deftones | Przygotowania do wyjazdów | 5 | 20.06.2013 19:15 |
Veni, Vidi, Vici, znaczy Rzym 2o1o | NaczelnyFilozof | Trochę dalej | 7 | 26.02.2011 21:54 |