![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#37 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 51 min 6 s
|
![]()
"Druga wojna wybuchła" 24 lutego 2024.
Motocykle były spakowane, gotowe do wyjazdu na dzień 26 lutego. Dwa dni w napięciu, jak daleko dojdą. Szalę przeważył filmik w TV o desancie na bazę śmigłowcową pod Brodami. To ok 30km od Huty Pieniackiej. Desant komandosów, wystrzały, dymy... Uznałem, że sytuacja jednak wyjątkowo niepewna i jako starszy zdecydowałem, że nie jedziemy! Maciek nalegał, ale ja nie chciałem brać dodatkowo odpowiedzialności i za Niego. Trudno. To bodaj jedyny raz od 10 lat, kiedy nikt nie pojechał do Huty w rocznicę. Po kilku dniach w napięciu, przedstawiony desant okazał się mistyfikacją w wiadomym celu. Teraz łatwiej zrozumieć, o co chodzi... Maciek zły nie odzywa się do mnie do dziś... Także, ten. Dziś bym się nie zastanawiał i nie żałował. Masz jechać, jedź. Ludzie na wschodzie szanują odważnych. Zwłaszcza, jak będziesz sam. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
LS2 co sądzicie? | buli | Kaski | 27 | 03.05.2013 08:31 |
Co sądzicie ? | Kubaandcom | Kaski | 2 | 19.11.2012 21:17 |
Heidenau - co o tym sądzicie | wojtek II | Hamulce, kola, opony | 20 | 10.05.2012 11:45 |
STOP co o tym sądzicie? | Kazmir | Układ elektryczny i zapłonowy | 8 | 05.03.2011 07:23 |