![]() |
#13 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Norton, dzięki za cenną opinię. Piękny egzemplarz
![]() Więc jak pali Ci 5 czy tam 5.5 do 6 to mega się cieszyć i jeździć ![]() To co dla mnie było mało fajne, a dla ciebie co najwyżej odczuwalne po Viadrze (ja nie jeździłem dłużej tak ciężkimi motocyklami jak Viadro) - to wysoko środek ciężkości i jakby pewna skłonnośc do walenia się na boki. Z czasem przywykłem ale miałem poczucie jazdy ciężkim motocyklem. Może było to potęgowane tym że wcześniej przez wiele lat jeździłem lżejszymi, mniejszymi. Natomiast kilka lat później, ważący na papierze podobnie GS1200 sprawiał wrażenie inne. Nowy DL1000 (po 2014) jest w moim odczuciu zupełnie inny, nawet od GSa. Blisko mu do starszej 650 w kwestii wyważenia i odczuć masy. Co do wygody pasażerki to moja małżonka zeznawała bardzo spójnie do Twojej. To co mnie hipnotyzowało to dźwięk i praca pieca w tym DLu. Taka brutalna V-ka, z umiarkowanymi manierami ale pełna charakteru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Praca dla Afrykańczyka - wątek zbiorczy. | jorge | Wszystko dla Afrykańczyka | 15 | 23.06.2021 07:40 |
Rozwiązanie problemu z odpaleniem zimnego moto | Grzechu2012 | NAT - Warsztat | 10 | 29.08.2019 20:53 |
Tanie loty - wątek zbiorczy | zombi | Przygotowania do wyjazdów | 91 | 24.05.2017 22:39 |
Akcesoryjny amortyzator do DL650 | krzysiek_m | Inne - dyskusja ogólna | 3 | 14.02.2016 10:39 |