![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Łęczyca
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 21 min 59 s
|
![]()
Dopiszę sie przy okazji tego tematu i porusze sprawe spręzyn. Otóz w moim moto mam zamontowane przez niemca spręzyny pewnie nie oryginalne bo sa z jednej strony gęściej nawiniete. Rozumiem że to progresy. <Mam ważne pytanie : jak nalezy prawidłowo montowac takie sprezyny czy gęstym nawojem do dołu czy na opak? Dodam że moto pod włąsnym ciężarem siada na 51mm a dodatkowo mój ciezar ok 78kg powoduje ugiecie o 12 mm czyli razem 63mm co daje 31% całkowitego skoku (TA-skok 200mm)
Jakie u was są wyniki? Może przy okazji dowiemy sie cos o sztuce strojenia zawiechy?
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jaki olej do singla na długą wyprawę? | Lupus | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 33 | 05.10.2017 22:46 |
Olej do scottoiler'a - jaki? | hans | Wszystko dla Afryki | 20 | 19.11.2012 12:49 |
Jaki olej wybrać na dolewkę??? | JarekAT | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 33 | 25.10.2012 18:32 |
Posiadacze RD03 - jaki olej silnikowy używacie ?? | Babel | Regularne czynności serwisowe | 55 | 09.07.2011 23:20 |