![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: Chojnice
Motocykl: RD07a
![]() Online: 5 dni 1 godz 53 min 31 s
|
![]()
To ja też się podepnę bo chciałem założyć bliźniaczy temat.
Co kupić? Tyle, ze u mnie to wygląda tak, że ja jeżdzę dopiero 2 sezon, wszystko było w koło komina, jakieś krótkie wypady na parę dni, jeansy i kurtka skórzana, chyba, ze było ciepło to kąpielówki ![]() Teraz planuje wybrać się do Albanii, więc wypadałoby coś zakupić. Kasy może nie mam zamiaru żałować, ale może być tak, że w takiej wycieczce się nie sprawdzę i wyrzucę kasę w błoto, gdyż więcej wypraw nie będzie. WIęc nie wiem czy sens jest ładować 2k+ w kurtke i spodnie? Ktoś polecił RST Ventilator, o coś takiego: https://www.youtube.com/watch?v=DJqDvGM-oeI CO o tym sądzicie? Spodnie i kurtkę szło by dostać za ok 1500. Jak to wygląda pod kątem własnie takiej wycieczki a południe Europy maj/czerwiec? Tak docelowo to mnie ciągnie daleki wschód, no ale najpierw jednak przetestuję się własnie tu. Sam już nie wiem co wybrać. Z kolei w innym sklepiej mówią by kupić jakieś ozone zestawy za 700 pln. Może coś takiego? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Prośba o pomoc w wyborze opon. | Jolero | Hamulce, kola, opony | 20 | 29.05.2015 21:49 |