![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#8 |
Miasto: Jędrzejów Świętokrzyskie
Motocykl: RD07
Przebieg: 46000
![]() Online: 12 godz 58 min 28 s
|
![]()
Już się uporałem i wszystko się objechało zgodnie z planem. Jeśli chodzi o przyczynę, to bezpiecznik poszedł, a przyczyną była Chińska pompa paliwa, która się dosłownie stopiła z Aliexpress za 80 pln, u Nas na alledrogo widzę, że sprzedają te pompy poniżej 250 pln.. jeśli chodzi o jakość to wytrzymała 1500km, kupiłem ją na zapas i zamontowałem w Polsce z ciekawości, po awarii orginalną ze znaczkiem Mitsubishi użytkuję odkąd posiadam motocykl. Także ku przestrodze
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Falujące wolne obroty - jaka przyczyna? | krzysiek_m | Uklad paliwowy i wydechowy | 20 | 03.09.2013 22:23 |
Gaznik, modul, swiece? Gdzie tkwi przyczyna? | e200g_ | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 5 | 09.10.2008 08:50 |
Nie pali: cyka przekaźnik, kręci rozrusznik | Misza | Układ elektryczny i zapłonowy | 14 | 24.06.2008 10:52 |