![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Ja będę w okolicach rzeczonej bazy 28 lub 29 lipca, raczej sam jednak ale miejsca na szpej nie zabraknie jakby co.
Nie moge wysłac info na ![]() ![]() Obecnie zaczynam od wizy tadżyckiej więc z kazachską nie powinienem mieć żadnych problemów. W zeszłym roku korzystałem z pośrednictwa warszawskiej firmy Stud Tour (tranzytowa kazachska 2x, mongolska, rosyjska półroczna wielokrotna). Nie miałem problemów choć są tacy co narzekają na terminowość ale wystarczy podjąć temat odpowiednio wcześniej. W zeszłym roku pobierali prowizje od wizy 60zł poza rosyjską, tu wychodza do przodu na zaproszeniu. Ja jest teraz, nie wiem. Mam kupę wiz do załatwienia więc w moim przypadku poczynie to osobiście. Ostatnio edytowane przez ramires : 23.04.2008 o 02:39 Powód: połączenie postów |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kirgistan -Küngej Ałatau | magyar | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 02.06.2014 07:24 |
Kirgistan-Uzbekistan | kajman | Przygotowania do wyjazdów | 3 | 20.03.2014 07:39 |
Kirgistan 2012 GSC | Cynciu | Trochę dalej | 93 | 03.03.2013 08:08 |