![]() |
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#4 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Ok, no to ten no...
Nie rób tego ![]() Chyba, że bardzo się nudzisz a nawet jeśli to są ciekawsze tematy ![]() ale jesli już naprawdę.. Moja pierwsza to było nieporozumienie. Druga to już lepiej i nawet całkiem fajna. Długo z tym pojeździłem. Zabrałem się w końcu za trzecią tak jak się powinno. Zrobiłem kopyto z duuuużej ilości pianki i szpachlówki. I na tym się skończyło ![]() serio wymaga to dużego nakładu pracy tak by wyszło coś sensownego. Dużo zależy od użytej lampy. Jako materiał używałem poliestrów. Na formę troszkę inne niż na produkt finalny. Mata szklana lepiej działa w ciasnych zagłębieniach, tkanina szklana na duże powierzchnie. Baw się ![]()
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Owiewki do afri | MaRP | Wszystko dla Afryki | 86 | 16.12.2015 20:22 |
Owiewki | sizyrk | Wszystko dla Afryki | 3 | 09.11.2014 17:02 |
Jak rozpoznać oryginalnego KTMa? Pytanie o owiewki | jackhammer | Inne - dyskusja ogólna | 42 | 15.01.2014 23:26 |
wypełnienie owiewki | rafalkefir | Wszystko dla Afryki | 34 | 18.11.2009 09:38 |