![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
![]()
Bardzo dziękuję
Odczekałem nieco, abym mógł za jednym przysiadem pochłonąć całość opowieści. Wyraźną potrzebę aplauzu zaspokajam. W pełni na splendor zasługujesz. Nie na darmo, wszelkiej maści wędrowców i bajarzy od wieków darzono estymą. Zwłaszcza tych co barwnie swą opowieść snuli. Można było w zimnicy swego pałacu okryty niedźwiedzią skóra wpatrywać się w ogień i słuchać owych opowieści. Przy odrobinie wyobraźni, nie ruszając swego zacnego i opasłego tyłka dzięki opowieści wcielać się w postać owego zuchwalca co z dzidą na niedźwiedzia ruszając, w imieniu tegoż pana, karku i życi nadstawiał. Opowieść zacna i wyobraźnię porusza. Wprawdzie ani pałacu, ani ognia żywego (mam nadzieję że to stan tymczasowy), ni niedźwiedziej skóry nawet nie posiadam, ale choć zdjęcia sobie pooglądałem. Żeby nie przesładzać kroplę goryczy dodam. Nieładnie tak na nieobecnych nastawać ;-P. Jakby był, mogło by być ciekawiej. Cóż, mam nadzieję, że gdy powróci to opowieść ze swojej strony uzupełni, z korzyścią dla wszystkich.
felkowski sikanie z wiatrem to chodzenie na łatwizne Ostatnio edytowane przez felkowski : 23.07.2013 o 10:47 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Serbia kempingi | A.Twin | Przygotowania do wyjazdów | 9 | 29.08.2011 09:41 |
Serbia. Do jaja - znaczy zajebiście | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 29 | 07.07.2010 00:16 |
Moto zloty i imprezy serbia 2009 | PARYS | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 67 | 18.06.2010 10:53 |
Serbia - od BG Dunajem na południe na pohybel! | PARYS | Trochę dalej | 6 | 12.06.2009 10:00 |