![]() |
#18 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
To fajne, że się tym w taki sposób dzielisz. Z drogą nie wymiekaj! Wiedziałem, że lubisz napinki. Poza tym co... Nie warto było? ![]() Zajechałeś prawdopodobnie dalej niż jeden Rusek z kumplem swego czasu. I tak otrzymałeś super info ode mnie w porównaniu do tego, które zaserwował mi Bartek, kiedy to po jego przejściu do Małego Pamiru dopytywałem, jakie mam tam szanse na Simie. Ponoć miały być dwa kluczowe momenty, a potem już tak w miarę... ![]() Na tę trase poleciłbym Ci górala, z czego krytycznych momentów jest kilkanaście. Podprowadzeń kilkadziesiąt. Znaczy w danym kierunku taskałbyś sprzęt na grzbiecie te kilkanaście razy, na bank. Coś podobnego zaliczył Piotrek Kłosowicz w Andach, za co otrzymał Kolosa, jeżeli to Ciebie też podnieca. To Kłosek jest autorem filmików z jazdy Elwoodem, które złożyłem do kupy w tym filmie (pierwsze moje): Chcesz o tym porozmawiać? P.S. Nie idealizuj. Bardzo chciałbym te trasę na moto zaliczyć. Zresztą każdą inną też. I w sumie to cud, że mi się jeszcze chce. Z tego się cieszę najbardziej, choć w ch.. strzyka z coraz większą intensywnością, a to narzędzie do wyższych celów. Do tego, co chwila zjadam w tekście przydawki, przyimki, zaimki, w sensie te krókie takie typu: po, za czym, do, jemu, on... A to znaczy, że niedługo zapomnę o czym tu pisałem i co mnie jeszcze rajcuje, a moja konwersacja sprowadzi się do przypuszczeń z tragicznym finałem: - ten..., no..., hm..., on... no wiesz, ten... tego... Aaaa, już wiem... zsikałem się w majty... Ostatnio edytowane przez czosnek : 09.05.2012 o 21:38 |
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Cel A to Å , cel B to B**** i tak aż do G, do punktu G :) [Lipiec 2011] | Neno | Trochę dalej | 45 | 03.05.2013 16:28 |
Mongolia samotnie czerwiec/lipiec 2011 | doktorek | Trochę dalej | 44 | 14.02.2012 19:08 |
Made In Poland Galery Lipiec 2011 | NaczelnyFilozof | Polska | 95 | 12.01.2012 13:43 |
Skandynawia - lipiec 2011 | TDM900 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 31.03.2011 13:17 |