![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Motocykl: nie mam AT już
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 8 godz 19 min 9 s
|
![]()
Jakość dźwięku jest super jak puszczasz sobie plik mp3 np z komórki.
Jeśli chodzi o radio to daję wrażenie zbyt słabej anteny, podczas odsłuchu stacji trzeszczy jak by kończył się zasięg, jednak słuchając tej samej stacji w tym samym miejscu jadąc samochodem odbiór jest ok. ajj zagmatwałem troszkę, spróbuję inaczej kiedyś będąc na myjni nie odkręciłem antenki w samochodzie i myjnia ją wyrwała, efekt był podobny, wyjeżdżając po za miasto nie szło złapać żadnej stacji Cardo też testowałem jeden dzień - oddałem do sklepu ponieważ nie dało się go powiązać z cb radiem, tzn możliwy był tylko odsłuch ale bez nadawania i to przez przewód, o współpracy z modułem albrecht bpa100 można było pomarzyć Jeszcze wcześniej miałem midland bt2, z radiem cb dobrze współpracowało ale chciałem też mieć radio fm Po tylu przygodach postanowiłem - wracam do sznurków bhs300 i ohs500 co do sprzedaży sprzętu - na razie rezerwacja ![]() Ostatnio edytowane przez Maciej : 07.03.2012 o 19:53 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Midland BT2 | xralf | Wszystko dla Afrykańczyka | 2 | 09.05.2013 21:02 |
Cardo Scala Rider G4/G9 | robertG7 | Wszystko dla Afrykańczyka | 3 | 30.07.2012 16:37 |
Scala Rider Solo | thcrew | Wszystko dla Afrykańczyka | 9 | 23.01.2012 15:25 |