![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Po wycięciu jeszcze było tysiąc pięćset sto dziewięćset przymiarek i korekt więc to cięcie było tylko preludium do dalszej zabawy
![]() Alu pięknie się klei po nagrzaniu więc często musiałem wrzucać je w śnieg ![]() Pierwsze próby pozbywania się niepotrzebnego alu odbywały się frezarką do drzewa z frezem do alu próba frezowania.jpg próba frezowania 2.jpg Nie szło za dobrze więc leciałem dalej flexą, a w trudnodostępnych miejsach i na brzegach poprawiałem frezarką wyżłobienie pierwsze.jpg wyżłobienie drugie.jpg Oczewiście byłem zapanbrat z BHP ![]() bhp.jpg Cały czas to przymierzałem to podbierałem tak żeby powierzchnia klocków była cała na tarczy. przymiar drugi.jpg Tak to na końcu wyszło adapter prawy skończony.jpg Prawy adapter to pikuś, bo to tylko kawałek płaskiej blachy (dwie lewe lagi). dwa adaptery na podłodze w pkoju.jpg Ostatnio edytowane przez Dzieju : 26.02.2013 o 08:49 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
estetyka zaciskow | goral | Hamulce, kola, opony | 18 | 11.03.2014 17:58 |
Uszczelniacz zacisków | rafalkefir | Wszystko dla Afryki | 3 | 13.10.2009 07:58 |
Gumki zacisków RD07a | Kudłaty Rysiek | Wszystko dla Afryki | 10 | 19.02.2009 14:43 |