![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: manville nj-obecnie Afryka
Motocykl: uzbieralo sie tego zlomu chyba jest 8 obrzynukw
![]() Online: 2 dni 18 godz 4 min 35 s
|
![]()
Colombia
![]() 2 godziny stania na granicy,powud nie ma prandu. ![]() spanko na plazy w Colombi ![]() tylko w Colombi widzalem wozy pancerne na publicznych drogach. ![]() napewno cieplo maja w srodku. ![]() ![]() 150 km od Wenezueli ludzie dalej handluja bendzyna,skorzystalem z tanszej o 50% bendzyny niz na stacji bendzynowej. ![]() ![]() ![]() przemytnik bendzyny i chyba mleka ![]() 20 litruw paliwa $24.00 ![]() ![]() ![]() ostatnio podobny zanak widzialem w patagoni ale tam duzo wiecej wialo ![]() ![]() ![]() ![]() Cartegena, moje ostatnie miasto na londzie tego pieknego kontynetu. ![]() ![]() ![]() ![]() Cartegena 300 lat temu byla wielka forteca,bronili sie przed,anglikami,francuzami i piratami. pozostalosci tych wielkich muruw widzimy do dzis. ![]() ![]() ![]() po prawej stronie rybacy sprzedaja swieze rybki. ![]() znalazlem przystan jachtuw.kapitan leonardo z wloch i jose z mexyku. ![]() jose ma piekne polskie nazwisko, kruszewski. ![]() odplywamy za 3 dni,to ja sie bujam po starm miescie ![]() ![]() ![]() $3.50 ![]() ![]() colombia,wenezuela maja najpiekniejsze dziewczyny kture ja widzialem na wyprawie,brazilia #3 po naszych polkach. ![]() lokalna szkola miala jakis pochud,chlopaki niesli flagi z calego swiata,a tu z argentyny, sorry z polski nie widzialem. ![]() dalej sie bujam ![]() na wybrzezu caraibskim wiekszosc ludzi pochodzi z afryki,przyplyneli tu ponad 300lat temu ![]() do dzis podczymuja swoje tradycje ![]() musicie zobaczyc youtube,z filmowalem pare minut tego tanca. ![]() w colombi,wenezueli jest 6 dziewczyn na jednego chlopaka. duzo amerykanuw tu przyjezdza w celu matrymolialnym ( chyba sie tak pisze) albo szukaja tu zony. (ale szlifuje nasz polski jezyk) ![]() szukalem miejscuwki na 3 dni,bylem w paru miejscach ale kicha,sorry nie,ten biedny jak mysz koscielna facet pracowal w jednym miejscu gdzie szukalem spania i zaprosil mnie do siebie. ![]() musialem lopata wyruwnac gruz na plaskie miejcse pod namiot. ![]() 7:30 rano pod sklepem gosciu glosno spiewajac podrywa wszystkie dziewczyny do okola ![]() zakochalem sie w tej staruwce. ![]() najstarsza katedra w miescie. ![]() wenezueli i colombi baseball jest bardzo popularny ![]() w niedziele ludzie zamykaja uliczki i graja w palanta zamiast w pilke nozna. ![]() no, jerry tu bys sie niezmiescil swoja gablota z cyrkiem ![]() w 1984 film, milosc,szmaragd i krokodyl byl tu nakrencony ![]() michael douglas skakal do wody za krokodylem. ![]() ![]() w kazdym sklepie ochrona chodzi z pukawka. super,musialem zobaczyc to jeszcze raz. ![]() byly kolega ![]() ![]() Jay,to pierwszy hindus kturego spotkalem na wyprawie. ![]() ostatnie chwile na londzie tego kontynentu,ja tu jeszcze wruce ale bzyk chyba nie. ![]() ![]() ![]() ktury to nasz statek? Ostatnio edytowane przez romanek72 : 04.06.2010 o 04:40 |
![]() |
![]() |
Tags |
alaska , dakar , ziemia ognista |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szukam książki - Złota ziemia roni łzy... | Hanka | Kwestie różne, ale podróżne. | 6 | 10.04.2013 13:09 |
Krym-mołdawia-rumunia 6,08,2010-15,08,2010 | joker | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 10.08.2010 07:01 |
Kebab w Stambule - 03.07.2010 do 20.07.2010 | Jan van der Saar | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 13.06.2010 11:45 |