![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
BRAAP BRAAP
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: ZK
Motocykl: DL650AL4; XT660z
Przebieg: rosnący
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 11 godz 38 min 10 s
|
![]()
W lesie jeżdżę dużo i jeżdżę często. Przede wszystkim turystycznie.
DSCF5834.JPG Trzymam się kilku zasad takich jak: 1) Wjazd w punkcie A, wyjazd w punkcie B. Żadnego upalania w jednym miejscu. 2) Poruszam się drogami leśnymi. Nie oram ściółki itp. 3) Omijam obszary o wyższej wrażliwości jak ostoje zwierząt, rezerwaty itp. 4) Pieszy/rowerzysta na horyzoncie - zwalniam do tempa marszu. Zawsze się ukłonię i 9/10 osób, które mijam mi się odkłoni. Totalnie zero agresji z obu stron. Często trafia mi się okazja do krótkiej pogawędki, jak kogoś spotkam na jakimś postoju. DSCF5827.JPG Będzie tak ze 3 lata jak przemykam cichcem po lasach i nie trafiłem jeszcze (i oby tak zostało) na żadne dechy nabijane gwoździami, linki czy wkurwionych ludzi, którzy chcieliby mnie linczować. DSCF5823.JPG Wszystko jest dla ludzi, jeśli się podchodzi do tematu zdroworozsądkowo. DSCF5815.JPG Z fartem. ![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Prawo a jazda po lesie. | Elwood | Kwestie różne, ale podróżne. | 109 | 17.05.2013 09:41 |
Motorkowa zielen czyli w lesie i w trawie.. | puszek | Polska | 6 | 19.03.2012 23:00 |