Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży

Relacje z podróży Wróciłeś i już dupa Cię nie boli? Chcesz opowiedzieć o swoich przygodach podczas podróży? Spotkałeś fajnych ludzi? Może pokażesz zdjęcia? To dział dla Ciebie. Dobrze trafiłeś.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.11.2012, 18:18   #11
kajman

kajman's Avatar

Motocykl: RD03
kajman jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 6 dni 3 godz 21 min 39 s
Domyślnie Maroko - ja i moje 10 żon [2012]

Witam

Wiem wiem - nie jednym śladem
Ale pomyślałem.... a wrzucę tak dla odmiany

poza tym jakiś taki martwy sezon się zaczyna
W październiku miałem tą przyjemność być w Maroku - tym razem ekipa była płci pięknej - żeńska i samochodowa - 10 kobiet

poniżej link do zdjęć

http://www.kajman.isk.net.pl/zdjecia..._12/index.html

a tu link w wersji nie fleshowej

http://www.kajmanoverland.pl/realiza...wall=&start=10

Klientki przylatywały do Malagi - kwestia cen biletu, dostępności itd. Potem transfer do Tarify, prom a w Tangerze w porcie czekały wynajęte samochody - jak widać na zdjęciu, bez kierowców
Warunek był taki - klientki same chciały prowadzić - ufff, jest z tym problem i aby potem jeszcze można było zjechać z asfaltu ale dało się

Początek był zaplanowany "lajtowy" aby mogły się dziewczyny wczuć w samochody - czyli bardziej asfaltowy, coś zwiedzić (Chefchaouen, Fez).

Potem przez Atlas (Agudal, Dadesy, łącznik) do Merzugi. Kilka dni po piachach, hamadzie z noclegami na dziko.

Przy okazji pokibicowaliśmy wjeżdżając na odcinek rajdu morocco challenge które wygrał Hołek. Potem dojazd przez Quarzazat do Marakeszu i powrót przez Tanger do Malagi.
Dwa tygodnie
Ufff - dawno tak nie miałem intensywnego wyjazdu - kobiety to potrafią się jednak bawić

Ale chętnie bym pojechał z nimi znowu

Ostatnio edytowane przez kajman : 13.02.2013 o 10:24 Powód: dodaję termin wyjazdu
kajman jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania