|
|
|||||||
| Serwis Ramires Honda / Briggs & Stratton / Vanguard / Mikasa / Wacker / Pramac / Fogo |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 | |
|
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 miesiące 1 tydzień 2 dni 7 godz 30 min 56 s
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12 |
|
Administrator
![]() |
Ostatnio kładłem żywicę na sypialnianą nadbudówkę do T4, mogę Ci zrobić coś do czego przyczepisz......
|
|
|
#13 |
|
Administrator
![]() |
![]() ![]() Zębatka atakująca Wałek zdrowy główny, wałek zdawczy mógłby być lepszy ![]() ![]() ![]() ![]() Więc wielkiej tragedii nie ma poza wyżej wymienionymi wadami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#15 |
|
Administrator
![]() |
Katalog szczotek i nie tylko w formie podkładki na biurko
|
|
|
#16 |
![]() |
Beczka , beczka prawdę powie
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. Slowa te dzis maj jeszcze wieksze znaczenie .... https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Administrator
![]() |
W beczce to najwyżej sobie chłodzenie sprawdzić i jak pracuje. Wierz mi, robię to zawodowo w pracy. Bez śruby i obciążenia to na świeżych jednostkach mogę sobie sprawdzać podczas okresowego przeglądu.
Mam mausera dodatkowo, tam postaram się zrobić lepszy test zanim pójdzie na łódź, ale mam już chętnego więc pod pełnym obciążeniem będę mógł go sprawdzić.
|
|
|
#18 |
![]() |
U nas wszyscy testujemy w beczkach z śruba przed powrotem łodzi do wody , ostatnio ( w czerwcu) robiłem Mercury 40 HP i Evinrunde E-Tech.... Nie robię tego zawodowo tylko jako fuchy bo dużo przyjemniejsza i bardziej opłacalna praca niż grzebanie się np. w autach
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. Slowa te dzis maj jeszcze wieksze znaczenie .... https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
Raz właśnie wyszło na wodzie, że silnik nie domagał i dlatego teraz wyczulony jestem A jak wspomniałem będę mieć możliwość sprawdzenia do na motorówce to będzie idealny test ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
|
#20 |
![]() |
Końcowego testu pod pełnym obciążeniem na wodzie nic nie zastąpi, znam osobiście przypadki gdzie godzinę po wodowaniu łódka lądowała z powrotem na przyczepie
|
|
|
![]() |
|
|