|
|
#121 |
![]() |
Brawo Honda. Jprdl.
Wybacz ale nie jestem w stanie Ci pomóc w tym temacie, jednak jak słyszę o tych problemach to załamuje ręce nad stanem tej marki.
|
|
|
#122 |
|
CRF 1100 ATAS
![]() |
To nie jest jakiś wielki problem, nie ma co rąk załamywać, bo:
a. mogę ja coś źle robić b. ten fikuśny USB z Ali może nie robić c. w poprzedniej Afryce miałem Garmina i nie używałem w ogóle AA - a parowanie z moto jest bardzo przydatne Tak więc moje pytanie nadal uznaję na oczekujące odpowiedzi ![]() ps. na kablu działa bez problemu, więc Honda to co obiecała - dowozi A że nie zrobili w standardzie wireless? To możemy kontestować
|
|
|
|
|
|
#123 |
![]() |
Byłem na jeździe próbnej NT w ub roku. Pamiętam że trzeba było parować interkom z moto - nie tylko telefon :/
|
|
|
#124 |
![]() |
Ja używałem po kablu usb. A parować przez BT można było w różnych wersjach. Jeśli dobrze pamiętam u mnie kask / cardo sparowane było i z tel i z motorkiem. Często nie było sterowania głośnością z poziomu motorka.
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
CRF 1100 ATAS
![]() |
Mam Cardo i z motorkiem wszystko działa, w poprzedniej AT zdarzały mi się problemy, ale to było, gdy Garmina jeszcze miałem doparowanego. W tej nowej, jak na razie nie mam problemów, bo nie mam Garmina
Pytanie do używających AA z donglami Wireless pozostaje cały czas aktywne. |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Miasto: Łódź
Motocykl: CRF1100
Online: 4 dni 11 godz 21 min 6 s
|
https://www.olx.pl/d/oferta/adapter-...-ID18ntq0.html
Ja mam taki i wszystko bangla. Wolę to, jak po kablu , bo po kablu lubiło się pogubić. Łączy się za każdym razem bez problemu z kaskiem lub bez. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
CRF 1100 ATAS
![]() |
A czy masz sparowany interkom i telefon z Hondą?
|
|
|
|