|
|
|||||||
| Serwis Ramires Honda, Stihl, Makita, Husqvarna i inne. Naprawy sprzętu spalinowego. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 | |
|
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 4 tygodni 6 godz 40 min 36 s
|
Cytat:
Oni nie chcą konkurować ze swoimi pobratymcami. Oficjalnie chcą (nie tylko ceną) jakością pokazać, że ich produkt nie ma czego się wstydzić względem europejskich producentów. Ja nic z tego nie mam, wytykam lekkie fakapy a jednocześnie umiem obiektywnie ocenic na ile to może działać a na ile nie. Urzekły mnie lampy, mocowanie na kierownicę telefonu, dmuchane torby jako idea do mnie nie przemawiają ale nie twierdzę, że są złe jakościowo. Pierwszy raz się łapię na tym, że nie mogę się przyczepić do jakości produktu. Ceny… cóż, są jakie są. Ale gdyby była tam naklejka touratech czy wunderlich jakoś by nikt nie zwracał na to aż tak uwagi bo „jakość kosztuje”. Także stereotypy wywalić trzeba do kosza. Popatrzeć świeżym okiem i dać szansę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Racja bo większość tych marek robi właśnie tam. Jak pisałem, czas pokaże. dla siebie na dzień dobry znalazłem montaż do tankbaga, magnetyczny jakiś, tylko że nigdy takiego nie miałem i nie wiem jak to będzie się spisywało.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 2 dni 7 min 51 s
|
Poboczem, jako ciekawostka (skojarzeniowa).
Mój śp. stary w latach 60-ych zbudował se Sama. Jednym z "patentów" był ręcznie wyklepany bak (nb z profilowanymi wnękami na manetki) mocowany do ramy na kandaharze. Tylko na kandaharze, żadnych śrub.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Motocykl: ...............
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 4 godz 56 min 0
|
Cytując klasyka: toś mnie Wąski tym czopkiem zaimponował
Cytat:
BTW chińczyka, zazwyczaj kupuje się, żeby było tanio. Nie wiem czy wchodzenie na rynek z grubiej rury to dobry kierunek ale czas pokaże. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Są dobre chińskie produkty ale być może przyzwyczailiśmy się /w tym i ja/ że to ma być tanie. Biorąc pod uwagę koszty wytworzenia nie jestem skłonny płacić za czyjś profit margin. Po prostu.
Wracając do Twojego durnego wcześniejszego postu Arbo jeśli myślisz że szpanuje to naprawdę jesteś głupi. Też tak po prostu. Trzy lata temu szpanowałem na tej samej trasie na Deauville650 za dychę i też wróciłem do domu. Idź się ogarnij cepie.
|
|
|
#16 |
|
dupa nie ajatollah
|
Cepie, wcześniej czopku.
No. Tak. Jasne.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
dupa nie ajatollah
|
A Ty nie masz tam czegoś w zanadrzu od niego na "c"?
![]() Dobra, styknie, bo śmiecimy Ramirezowi w wątku.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Administrator
![]() |
Czy ktoś jeszcze ma już 17000 postów w takim tempie
![]() Już nie śmiecę.
|