| 

| 
	|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 

| 
		#171 | 

![]()  | 

fredi mial rodzicow hindusow i urodzil sie na zanzibarze to jaki on jest brytyjski wokalista  

wrzuc cos lepszego nastepnym razem. nauka i praca sklodowskiej z polska nie miala NIC wspolnego. idac tym tokiem myslenia III rzesza wladali austryjacy, zsrr gruzja, a napoleonska francja korsyka.

buziaki  
			 | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#172 | 
| 

Zakonserwowany 
			![]()  | 

Szanowni, to tylko moje zdanie więc pace e' amore. Konta nie mam i nic nie kupuje u chińczyków, także rozglądaj się Matajsie bo kamień poleciał. Ale mam świadomość że przebiegłe zrobiły mnie nie raz wkładając do ładnego pudełka z napisem Made in Italy swoją chujnie. Jesteście mocno obeznani co będzie za rok lub kilka, mi to wisi w którym kierunku zmierza ten świat. 

Zdrowia. 

Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni .  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#173 | 

![]() Zarejestrowany: Jun 2010 

Motocykl: nie mam AT jeszcze 

Online: 1 miesiąc 2 dni 18 godz 24 min 10 s 
				 | 

Wszyscy się mylicie!  

Kto prędko daje, ten dwa razy daje.  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#174 | 

![]()  | 

| 
| 

| 

| 
| 

| 
		#175 | 

![]()  | 

Ja mam bardzo złe doświadczenia z chińszczyzną.W warsztacie nie mam ani jednej chińskiej obrabiarki,ale elektronarzędzia niestety tak.Kupiłem na aledrogo baterie Milwaukee ,zje..ły się po dwóch tygodniach.Przy kupnie nie zauważyłem że to towar z Chin,oczywiście mogłem odesłać baterie do reklamacji ,koszt wysyłki 460zł więc nie chciałem stracić kolejnych pieniędzy. 

Znajomy kupił mi na Ali(ja nie potrafię) wymienne płytki węglikowe do przecinaka tokarskiego.To dopiero strzał w kolano,mogę nimi najwyżej ciąć poliamid( na opakowaniu KYOCERA).Kolega zaopatrzeniowiec z zaprzyjażnionej firmy poprzymierzał się do moich motorów i postanowił moto zakupić.Tyle tylko że towar chciał sprowadzić prosto z Chin (będzie taniej).Minął rok czasu od kiedy zapłacił kase a Zontesa niema.Może śledzić trasę jak moto do niego zmierza.Jakie tłumaczenia wysyłają mili Chińczycy to już nie chcę zanudzać. Życzę kolegom aby takie niemiłe sprawy się nie przytrafiały. Pozdrowionka  | 
| 

| 

|