![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Zbiczno
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 18 godz 14 min 57 s
|
![]()
Niestety życie samo zdecydowało, malować, czy nie...
W zeszłym tygodniu w deszczowy dzień podczas wyprzedzania, kierowca wyprzedzanej puszki zjechał na lewą stronę no i oczywiście deszcz ostre hamowanie i bliskie spotkanie z asfaltem, dobrze że prędkość była niska. Królowa ucierpiała na szczęście tylko tylko w postaci nowych rys na plastikach i osłonie silnika(swoją drogą, podziwiam w Afri jakość wykonania wszystkich elementów w innym motongu pewnie większość plastkiów by poszła, tak jak moja noga ![]() Tak więc sezon zakończyłem.. ![]() ![]() Nie wiem czemu, ale chodzi za mną myśl by przemalować moją DR04 jak RD07 z ostatnich lat produkcji tak jak na foto (naklejki można bez problemu dostać na Allegro u duboisi): ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
![]() |
![]()
Rzecz gustu i wewnetrznych potrzeb.
Kiedyś spotykało się np maluchy z napisami na pokrywie silnika PORSCHE , czyżby to była tęsknota za nieosiągalnym? Weź tylko pod uwagę że przy sprzedaży będzie to miało wpływ na cenę. Zdrówka życzę.
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Obecnie wszędzie, gdzie sie da
Motocykl: już nie AT ;)
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 18 godz 11 min 46 s
|
![]()
Ja też chcę swojego motąga trochę odmłodzić. RD 04 r90. po głowie chodzi mi cały czas żółty kolor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() Kto zgadnie która wygra nagrodę w nagrodę ![]() Zdrowia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
![]() |
#16 | |
Miasto: Zbiczno
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 18 godz 14 min 57 s
|
![]() Cytat:
![]() Oczywiście przed jakakolwiek zmianą stan motocykla będzie udokumentowany. (dokładne fotografie z opisem) Chętnie pozostawiłby oryginalne malowanie a pomalował tylko te miejsca gdzie są zarysowania ale jak to zrobić by dobrze to wyglądało? ![]() Może macie jakieś sposoby? (coś jak mleczko CIF na pożółkłe plastiki?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 45 min 12 s
|
![]()
Rysy i przetarcia na motorze to jego historia.... Siadziesz na zlocie z piwem w reku i bedziesz opowiadał gdzie co i kiedy sie przytrafiło...
Nie malować, tylko zabezpiecz przed rdza,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
![]() |
![]()
Taaa , to tak jak by na żonę wziąść brunetkę a potem ją farbować na blond....
![]() No ale z drugiej strony jak ktoś potrzebuje odmiany...... ![]() Nie wypowiadam się już w kwestii czy przemalować czy nie...... ja cenię oryginały i farbowańca bym nie kupił nawet ze zniżką. Zresztą mi ze wszystkich Afryk podchodzą tylko 4 max 5 rodzajów malowań i innych bym nie chciał/nie kupił, cóż każdy ma inaczej.
AT03 Ostatnio edytowane przez Dzieju : 21.09.2010 o 17:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Miasto: Wałbrzych
Motocykl: HD FXDL
![]() Online: 3 dni 18 godz 49 min 59 s
|
![]()
Motocykl jest taki jaki wlasciciel wiec ...malowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Sprężyna amora- czym malować?? | Marcin-BB | Rama, zawieszenia, napęd | 14 | 10.02.2014 10:43 |