![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Tabernas to największa pustynia w Europie. Korci mnie aby tam pojechać na NAT 1000 DCT. Ode mnie z Costa Brava to jakieś 880km. Chcę trochę pośmigać po bezdrożach i spać w namiocie, bo basa hotelowa tam kiepska. Ze zdjęć satelitarnych widzę że dróg tam niewiele. Wyglądają raczej na ścieżki dla pieszych turystów. Nie wiem czy jest to dozwolone aby jeździć tam motorkiem. Ma ktoś jakieś doświadczenie w temacie? Dzięki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 5 dni 15 godz 9 min 2 s
|
![]()
Prześliznęliśmy sie przez tamten rejon, który znany jest pewnie głównie z filmów z Clintem. My nawet nie zaliczyliśmy wizyty w miasteczku z dzikiego zachodu, bo czas gonił.
https://www.africatwin.com.pl/showth...38396&page=107
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 15 godz 2 min 26 s
|
![]()
Jeśli interesuje Cię taki klimat, to zamiast Tabernas, pojechałbym na pustynię Gorafe (to niedaleko).
Z tego, co udało mi się zgłębić temat w necie i YT, wygląda to ciekawiej, a dodatkowo są tam drogi gruntowe (szerokości samochodu), po których da się pojeździć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Dzięki. To ciekawa sugestia. Zaraz to obczaję na necie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2016
Miasto: Zagórów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 3 godz 51 min 3 s
|
![]()
Byłem tam wiosną. Nie motocyklem, a wypożyczyłem ebike. Cudne miejsce. Szczerze polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Kurde ta pustynia Gorafe mi się marzy 🤔
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Poludniowa Hiszpania okolice Malagi | Greglas | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 30.06.2017 16:20 |
Pekin i okolice, ktoś może coś doradzić? | Ludwik Perney | Przygotowania do wyjazdów | 11 | 17.01.2014 16:37 |