![]() |
#51 |
![]() |
![]()
no też się trochę zdziwiłem - kurol może łożysko masz w głowce ramy za mocno skręcone
![]()
![]() |
#52 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 6 godz 34 min 50 s
|
![]()
Maszyna gwizda tylko kierowca pizd..
Bylem przed wyjazdem w Julian Garage u Mateusza bo z roboty mam rzut beretem. Z synchronizacja specjalnie nie blysnalem i rzegota mi tlumik drgan skretnych. Synchro poprawie bo faktycznie zrobilem po lebkach,a tlumik tlucze wlasciwie w kazdym ktorego slyszalem wiec narazie sprawe oleje. Reszta jest jak najbardziej w mopedzie ok chodz ja wybitnie sie z nim dogadac nie moge. Pod latarnia na Helu przez chwile jakbym cofnal sie w czasie. Ojciec kosi,matka cos tam w ziemi grzebie a dzieciaki bawia sie w kaluzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 1 godz 38 min 14 s
|
![]()
Piękne. Prawdę mówiąc brakuje takiej "normalności"
![]() |
#54 | |
![]() |
![]() Cytat:
Z tym łożyskiem to taki żart jeno. Dla paddierżenia razgawora ![]() Zdjęcie po prostu kosi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
![]() |
![]()
Półwysep to strefa nadgraniczna więc tam oprócz SM a w zasadzie głównie to SG wpisuje mandaty na dziko. Latajo na 125-kach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 6 godz 34 min 50 s
|
![]()
Strazy miejskiej,sg czy jakichkolwiek znakow o strefie nadgranicznej nie widzialem.
Pierwsza noc kimalem za slynnym przekopem Mierzei Wislanej tez wlasciwie zywego ducha nie bylo. Moze dlatego ze jeszcze nie sezon bo wiekszosc jadlodajni o 18 zamykano. Ale jesli ktos jedzie na Hel na "forty" to wypada przynajmniej te dwie noce gdzies bezpiecznie klamoty zostawic. Najdluzszy niebieski szlak fortyfikacji na Helu ma 17 km a i tak cos po drodze sie znajdzie. Te dzieciaki z fotki po kilku minutach przestaly sie bawic. Duzy przejal od ojca kosiare,a ten maly z ciulokiem na wierzchu szalal z tymi jebitnymi taczkami i trawe wozil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kirgistan 2022 | mihoo | Trochę dalej | 16 | 24.07.2022 11:56 |
20-22.05.2022 s.o.s.m.a. | Żaki-Czan | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 126 | 26.05.2022 17:17 |