Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 31.01.2010, 00:58   #10
AdaM72

AdaM72's Avatar

Miasto: gdzie?
Motocykl: ?? tak, to niewykluczone ale dokładnie to nie pamiętam
Przebieg: tak
Galeria: Zdjęcia
AdaM72 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 6 godz 31 min 52 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał myku Zobacz post
Swoja droga to jest to troche dziwne.Ludzie slyszac Islandia zaczynaja sie trzasc,chyba z zimna i wyglaszaja teorie,ze tam to pewnie tylko biale niedzwiedzie spaceruja po ulicach.A prawda jest taka,ze latem jest tam piekna,sloneczna pogoda.Mozna zakladac krotkie rekawki i rozkoszowac sie natura.
Myku, ja Cię proszę - bez takich prowokacji. Pod schroniskiem Drekagil mieliśmy w lipcu szron na namiocie rano, więc nie wiem jak Ty, ale ja to na krótkie rękawki się nie piszę. No chyba, że ktoś ma ochotę na krótki rękaw w takich warunkach:

A o temperaturze na lodowcu to nawet nie wspomnę. Chociaż, i owszem, bardzo ciepło było nad jeziorem Myvatn i w Thingeyri we Fiordach Zachodnich. Mimo to sądzę, że trzy dni ciepła na trzy tygodnie nie uzasadniają propagowania nawet umiarkowanego negliżu.
Cytat:
Napisał myku Zobacz post
Jezioro Myvatn po polsku musze jezioro,akurat w tym czasie bylo scena bardzo dziwnych wydarzen.Mowa oczywiscie o muszkach,a raszej ich trylionach i sexsylionach,calych czarnych chmurach,czysty armagedon.
Co do much nad Myvatn, to chyba o to Ci chodziło?:

Cytat:
Napisał myku Zobacz post
to droga do Dettifossa.Sam wodospad jak zwykle nie zawiodl.Jest to 40-metrowej wysokosci kolos,ciagnacy sie przez ponad 100m.Spada nim kazdej sekundy 500metrow szesciennych wody i dlatego uznawany jest za najpotezniejszy wodospad Europy.
Eeee, od strony F862, Dettifoss robi jeszcze większe wrażenie. Wtedy widać go od czoła:

Cytat:
Napisał myku Zobacz post
dotarlismy do miejsca,do ktorego mielismy dojechac z drugiej strony.

Popularny jakiś ten drogowskaz, wszyscy się z nim fotografują:

My pojechaliśmy stamtąd na Askję, ale jak już wspomniałem, droga była trudna ze względu na rzeki i koszmarny piach w obszarze Krepptunga. To trochę trwało.
#8 W podpisach nie warto pisać byle czego. Tylko same mądrości.
#5 A jak się komu nudzi to niech sobie coś w Świątyni poczyta.

Ostatnio edytowane przez AdaM72 : 31.01.2010 o 01:05 Powód: nawiasik dodałem
AdaM72 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem