Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09.01.2010, 18:39   #9
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 19 godz 13 min 0
Domyślnie

PAX Pany PAX...
w związku z tym, że cała rzecz zaczyna wyglądać bardzo poważnie w sensie ilości szt i siana do przelania do mnie i ode mnie proponuję zgęścić ruchy.
niewykluczone, że takie cuda jak u nas dzieją się jeszcze gdzieś w świecie /jakbym był hurtownikiem i miał siano to łyknąłbym sam do sezonu ze 30szt.../
żeby nie było rozczarowań proponuję nie czekać do środy.
w poniedziałek mam otrzymać info z UK nt. osiągalności 20szt /bo tak zapytałem jak mi się jeszcze zdawało, że będzie to fest górka/ - info przyjdzie w czasie godzin roboczych.
JEŚLI się okaże w korespondencji, że nie ma problemu z 20 i z 30 również nie będzie kłopotu to czekamy do środy jak było mówione i po kompocie. załatwiamy.
JEŚLI natomiast okaże się, że są jakiekolwiek przesłanki, że może być problem z realizacją naszego zamówienia w smaku jaki najbardziej nam odpowiada składam zamówienie z marszu w PONIEDZIAŁEK w ciągu dnia.

na dzień dzisiejszy mamy 29szt
myślę, że to sporo i może się ktoś tam zdziwić. sam nie wiem jak na to patrzyć ale pamiętam jak kiedyś była taka akcja, że motadów nie było i że mieli dorabiać... chyba Podos o tem pisał.
zakład jest duży ale nie jest to studnia bez dna.
na naszą korzyść przemawia fakt, że jest off season i kasy nie robią za mocno.
śledźcie wątek kole południa w poniedziałek.
jak tylko się dowiem co i jak od razu napiszę.

galimatjas