Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 03:57   #7
fassi
Fazi przez Zet

fassi's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg:
Galeria: Zdjęcia
fassi will become famous soon enough
Online: 11 miesiące 4 dni 14 godz 3 min 35 s
Domyślnie

Matjas,jak zwykle nie masz nic do powiedzenia tylko do popierdolenia. Idź na ten Twój trójkołowiec i bramdzluj się nad nim, aż do mokrego. Juz nie pierwszy raz wpierdalasz się Ramiresowi w pomysł. Doprowadziles, że zniknął wkurwiony z grupy na whatsupie i byłeś pierwszym, który ta wesołą grupę rozjebał o spierdolił z niej. . Po Tobie smród się ciągnął długo zanim znowu ludzie chcieli tam pisać.

Wysmiales perfidnie jego marzenia (do starych motocykli) jak ostatnia kanalia. Jeszcze na końcu szybko w grupie nasrałes na środku i rzuciłeś słynne " bawcie się sami. Czyli nasrałes i posprzatajcie.

Weź kurwa idź stąd. Tu ludzie mają pomysły, marzenia , do nich dążą i spełniają. Ty kupujesz dziwne motocykle aby udawać że masz marzenia i piszesz jaki to jesteś spełniony. Ty nie spełniasz Marzen, Ty brandzlujesz się nad przedmiotami i innym cisniesz że to marzenie. A nie jest nim i nie będzie.

Zostaw Ramiresa i jego pomysły w spokoju. Juz raz go oplułes i na niego nasrałes. Ty już nie masz pomysłów i stałeś się paskudnym charakterem. Arogancja i buta to Twój chleb powszedni, bo udało Ci się w życiu i masz innych w pogardzie.

Czuć ta na kilometr od Ciebie tu na forum i wtedy jak rozjebales grupę na whatsupie i później uciekłeś z niej. Tu robisz to samo.

Jeszcze raz prośba, zostaw tu ludzi z marzeniami i idź się brandzlowac tam gdzie jest dział " kupiłem motocykl i zapraszam do brandzlowania".

Kończę nadawanie w tym wątku i proszę o usunięcie mojego wpisu stąd jutro wieczorem. Stoję za tym co napisałem, ale nie chcę w tym wątku, w którym Ramires bezinteresownie chce nam pomóc, robić tu syfu.

Będę stać w obronie każdego, który ma marzenia. Matjas i jemu podobne chamy, będą miały pod górkę ze mną i nieodpuszcze.
niż tego co zrobiłeś.
fassi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem