Pół miliona chrześcijan żyje sobie w Iranie i modli się na swój sposób i nikt ich nie zarzyna , jak w Syrii Afganie , Libii i Iraku, które to zajebiscie wyzwolilismy abramsami i F-16. Obojętnie czy Kobieta , dziecko, chłop, wszyscy pod nóż.
Wiem że zachód chętnie wyzwala takie kraje jak Iran, robiąc rzeźnie po swoim wyzwoleniu rękami miejscowych jeszcze bardziej extremalnych siwych dziadów.
Życzę Iranowi aby żyli po swojemu na swój sposób. Istnieją od tysięcy lat i dali radę, a nasza Europa z dzietnoscia na poziomie 1,4 idzie sobie do grobu i coś gada o wolności i poucza innych jak mają żyć i co to wolność
Zwykły upływ czasu wykończy Europę , taka jesteśmy super i bardzo mondrom "cywilizacja".
Ps. Jako ciekawostke podam bo właśnie wyczytałem. Jak kochany zachód wpadł do enerde w 1990r, to z dzietności 2,1 w 1989, w 1994r dzietność spadła do 0.77. w Polsce w 1990 było 2,1 i spadła w 2000 do europejskiej 1,4.
Dla mnie Europa to cywilizacja starości, śmierci i nie ma najmniejszego prawa pouczać kraje które istnieją od tysięcy lat, jak mają żyć i co mają robić, a tym bardziej Kobiet, którym w Europie odebrano wyłączność na rodzenie dzieci, bo chłop , na naszym chorym kontynencie , też może urodzić dziecko