Wątek: Hayabusa
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 23.06.2025, 23:37   #8
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 2 dni 16 godz 25 min 21 s
Domyślnie

trzecia gen ma wszystko co trzeba - niestety ma też sporą cenę.
nie jechałem nigdy na moto szybciej niż 195kmh i zupełnie nie o prędkość mi chodzi - precyzja prowadzenia, tempomat, BEZwysiłkowość w oddawaniu mocy.
miałem duże R4 i wiem czego bym od takiego motocykla chciał.
pytanie o pozycję - na R1100S było mi mega wygodnie - nie sądzę aby hajka była bardziej ekstremalna.

w tym sezonie mam już plany na kolejne moto i ono najpewniej niedługo się pojawi ale busa jako turystyk na autostrady, który ledwo buczy i jedzie sobie cały dzień te marszowe 140 bardzo bym chciał spróbować.

jak już ktoś pisał wcześniej o możliwości wyboru nowych sprzętów - patrzę, nawet testuję... musiałbym coś sprzedać, pewnie jakiś niewielki kredyt... ale NIC co w tej chwili oglądałem nie sprawiłoby żebym podjął takie decyzje i taki wysiłek.

do długołęki mam 15 minut - mają testową. vstroma można dostać od uścisku dłoni. na haję chyba jest jednak słona zastawa - coś kole 5k chyba wiedzą co robią

p.s. kiedyś jak robiłem olejarki znałem we wrocku dwóch kolesi co mieli chyba gen2. obydwaj chwalili pod niebiosa i jeden miał nawet kufry na swojej. kawaaaał chłopa i mówił, że super to jedzie załadowane gdzieś dalej.

nie ma złych motocykli. każdy jest fajny. niektóre jednak mają to coś.