Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 29.09.2022, 09:07   #10
consigliero
Ajde Jano

consigliero's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
consigliero jest na dystyngowanej drodze
Online: 9 miesiące 2 tygodni 23 min 26 s
Domyślnie

Kolejny wyjazd i jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. Zamówiony materac miał dotrzeć wczoraj i dotarła informacja adres jest błędny, dokupiłem żeliwną patelnię, zobaczymy jak się będzie sprawować. Życie na dwa domy powoduje że z ubrania są tam skąd już ich nie wezmę, może to i dobre, sprawdzimy minimalizm w praktyce, ale w aucie mam dwa kapelusze na słońce. Kabelek do ładowania zegarka został na wsi, teraz mam problem, kupić drugi za 120 PLN czy też zakupić sobie nowy model któŸy za mną chodzi od dłuższego czasu, ale szkoda mi na niego kasy. Plan na jutro jest taki aby wystartować możliwie wcześnie rano i dojechać, jeżeli to będzie możliwe pod francuską granicę. Ten etap jest z autostradami przynajmniej od Czech.
Załączone Grafiki
Typ pliku: png FFAA9BAE-D24D-4E20-9476-81576B7A4796.png (2.38 MB, 18 wyświetleń)
consigliero jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem